Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan soțului ei. Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani

21.09.2020, 13:10
Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan soțului ei. Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani
Ce cadou i-a făcut Anamaria Prodan soțului ei. Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf și-a aniversat ziua de naștere în weekend. Acesta a avut parte de o surpriză din partea soției sale, impresara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a aniversat zilele acestea pe partenerul său de viață, antrenorul de fotbal laurențiu Reghecampf. În data de 19 septembrie, acesta a împlinit 45 de ani. Impresara a profitat de ocazie și i-a făcut o declarație de dragoste publică partenerului său de viață.

”Simplu … TE IUBESC ! De ziua ta și mai mult! Secundă de secundă și mai mult!  Nu există cuvinte pt ceva mai mult decât sfântul cuvânt TE IUBESC! #happy45 #lamultiani❤️ #laurentiureghecampf #lovemyhusband❤️ #perfectman”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan soțului ei, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a adus-o pe mama lui Laurențiu Reghecampf la petrecere

La petrecerea aniversară a ajuns și mama lui Laurențiu Reghecampf, motiv de mare bucurie și de emoție pentru acesta, după cum a mărturisit impresara Anamaria prodan pentru impact.ro.

„Cel mai mare cadou a fost că ne-am strâns toți pentru a-i fi alături, inclusiv soacra mea. Are deja tot ceea ce își dorește, așa că i-am făcut, împreună cu copiii, câteva cadouri de suflet, care au avut efectul la care am sperat, acela de a se emoționa foarte tare”, a declarat vedeta.


Anamaria Prodan: ”Sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om”

Anamaria Prodan se consideră fericită și norocoasă că l-a întâlnit pe cel care îi este soț, Laurențiu Reghecampf, alături de care vrea să aibă o viță liniștită, împreună cu copiii lor, departe de răutățile oamenilor.

„Anii trec frumos peste noi și peste căsnicia noastră, sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Am construit enorm împreună, iar cheia succesului a constat în faptul că înainte de orice am fost cei mai buni prieteni și nu am păstrat secrete unul față de celălalt. Ne-am respectat enorm, iar atunci lucrurile au venit de la sine.

Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează, până la adânci bătrâneți. Nu ne mai dorim nimic material, decât să ne vedem copiii realizați și să aibă și ei norocul pe care l-am avut noi, unul cu celălalt. Ne dorim o viață liniștită și armonioasă, departe de răutățile și fățărnicia oamenilor”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru sursa menționată.

 

citește și...