FOTO EXCLUSIV / Alexandru Mățan, distracție de zile mari cu iubita pe litoral. Fotbalistul de la FC Voluntari se iubește cu o blondă superbă

29.07.2020, 15:57
FOTO EXCLUSIV / Alexandru Mățan, distracție de zile mari cu iubita pe litoral. Fotbalistul de la FC Voluntari se iubește cu o blondă superbă
Fotbalistul, cunoscut ca și cel mai scund jucător din Liga 1, se iubește de ceva timp cu Elena Livadariu

Alexandru Mățan, mijlocașul de 20 de ani împrumutat de Viitorul la FC Voluntari, s-a distrat de minune cu iubita lui pe litoralul românesc.

Fotbalistul, cunoscut ca și cel mai scund jucător din Liga 1, se iubește de ceva timp cu Elena Livadariu, o superbă blondă, iar majoritatea timpului și-l petrec împreună.

Alexandru Mățan și-a dus iubita la fițe

Weekend-ul trecut, Alexandru Mățan și-a dus partenera într-un club de fițe din stațiunea Mamaia. Cei doi au fost surprinși de paparazzii TACATACA în timp ce dansau de mama focului. Alexandru Mățan nu a scăpat-o din ochi nicio clipă pe frumoasa Elena și a stat numai ‘lipit’ de ea. Deși se distrau unul în compania celuilalt, amorezii nu au schimbat nicio vorbă.

În urmă cu trei ani, Alexandru Mățan a fost surprins în compania artistei Nicole Cherry. Întrebat dacă este iubita lui, Alex a ezitat să răspundă, lăsând loc de interpretări.

Alexandru Mățan este unul dintre liderii generației sale, pe postul de mijlocaș ofensiv. Colegii lui l-au comparat de nenumărate ori cu celebrul Paulo Dybala de la Juventus. Înainte de a ajunge la FC Voluntari, Alex Mățan a jucat la Viitorul și Jiul Petroșani.

S-a accidentat pe teren

Alexandru Mățan a început să joace fotbal la vârsta de doar șapte ani. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, cota lui Mățan este de 400.000 de euro.

‘Alex și-a dorit foarte mult să meargă la fotbal, iar noi, părinții, l-am susținut și l-am dus la Jiul, prin Marius Codescu. Copilul avea șapte ani și o mare pasiune pentru fotbal. Când a început să meargă la un an de zile, ne-a lăsat de mână și a plecat după o minge’, povestea tatăl jucătorului, Ilie Mățan.

În urmă cu o lună, la meciul Dinamo – Voluntari, Alexandru Mățan a fost scos cu targa de pe teren, după ce dinamovistul Filip l-a lovit cu genunchiul în zona rinichilor.

Cu toate că a primit îngrijiri medicale direct pe teren, Alexandru Mățan a încercat să mai joace, dar nu a putut din cauza durerii și s-a prăbușit din nou pe gazon.

citește și...