De ce și-a ținut sarcina ascunsă Irina Deaconescu, iubita fotbalistului Cristi Manea

25.07.2020, 20:01
De ce și-a ținut sarcina ascunsă Irina Deaconescu, iubita fotbalistului Cristi Manea
De ce și-a ținut sarcina ascunsă Irina Deaconescu, iubita fotbalistului Cristi Manea

Irina Deaconescu, iubita fotbalistului Cristi Manea, a dezvăluit recent că este gravidă pentru prima dată! Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, ținând cont de faptul că celebra vloggeriță a ținut totul ascuns până acum.

Irina Deaconescu are doar 22 de ani și este gravidă în șapte luni! Iubita fotbalistului a detaliat cum a aflat că este însărcinată și de ce a preferat să ascundă că va deveni mamă.

Iubita fotbalistului Cristi Manea este gravidă

Blondina a specificat că s-a simțit extrem de rău în primul trimestru, iar impresiile negative ale oamenilor ar fi afectat-o dacă făcea totul public.

Irina Deaconescu a povestit, într-un video pe canalul său de YouTube, că unele persoanele din anturajul ei a dezvăluit că va avea un copil. Ea a precizat că iubitul ei a primit cu bucurie vestea că va deveni tătic. Din păcate, el a fost depistat pozitiv cu coronavirus și este internat în spital, la Cluj.

Irina Deaconescu a detaliat cum a aflat că este însărcinată

Irina Deaconescu a spus că ea nu fost infectată cu COVID-19 și a decis să stea o perioadă acasă la mama ei.

‘M-ar fi afectat dacă în perioada în care eram sensibilă dacă îmi zicea cineva de rău. Am vrut ca oamenii să stea departe de mine când eu luat totul personal, oricum ținea totul de mine și de Cristi. Evident că s-a aflat mai departe, pentru că cineva nu și-a ținut gura și a spus mai departe, cu toate că am rugat toate persoanele care știau să nu vorbească despre asta și să mă lase pe mine să anunț.

O sarcină nu e ceva oarecare, e un lucru atât de special, de aparte, de sensibil, se pot întâmpla atât de multe lucruri neprevăzute. Sunt sigură că nimănui nu i-ar plăcea să vorbească despre lucrurile nasoale care se pot întâmpla’, a spus viitoarea mămică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

? Urmează să filmez un q&a legat de sarcină ✨ lăsați întrebările voastre în comentarii ?? ? @adaapop ? @conceptoline

O postare distribuită de Irina Deaconescu (@irinassw) pe

citește și...