FOTO EXCLUSIV / Iubita fotbalistului Dennis Man arată bestial! Alexandra întoarce toate privirile, chiar și în benzinărie

21.07.2020, 15:10
FOTO EXCLUSIV / Iubita fotbalistului Dennis Man arată bestial! Alexandra întoarce toate privirile, chiar și în benzinărie
Iubita fotbalistului Dennis Man arată bestial! Alexandra întoarce toate privirile, chiar și în benzinărie

Dennis Man, unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la FCSB, se poate considera un bărbat norocos! În carieră îi merge de minune, iar pe plan amoros o duce excelent.

Fotbalistul arădean, în vârstă de 21 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad în 2014. Nici nu e de mirare de ce Dennis a pus ochii pe brunetă. Dennis Man a fost cucerit iremediabil de sexoasa tânără și îi lasă pe mână chiar și bolidul de lux pe care și l-a achiziționat la începutul acestui an.

Iubita lui Dennis Man întoarce toate privirile

Dennis Man și Alexandra sunt împreună de mulți ani, încă de pe vremea când Man juca pentru UTA. Distanța nu i-a despărțit, ci dimpotrivă, i-a apropiat mai mult, iar de ceva timp, Alexandra s-a mutat la București pentru a fi mai aproape de iubitul ei celebru.

Zilele trecute, Alexandra, partenera lui Dennis Man, a fost surprinsă de paparazzi TACATACA într-o benzinărie din Capitală în plină acțiune. Frumoasa brunetă a coborât extrem de mândră din mașina de lux a iubitului său, un Porsche Panamera, fără a se uita nicio clipă în jurul său.

Îmbrăcată într-un top negru și o fustă de blugi scurtă, tânăra a întors toate privirile, însă se pare că ea are ochi doar pentru iubitul său. Ceea ce este un lucru foarte bun.

De asemenea, arădeanca a respectat normele de siguranță impuse de pandemia de coronavirus și a purtat masca de protecție cât timp s-a aflat în incinta benzinăriei.

După ce a ieșit, iubita lui Dennis Man s-a dus glonț spre mașină, nu înainte de a-i lăsa ceva bacșiș unui angajat al benzinăriei, care abia dacă și-a putut lua ochii de la ea. Și după ce s-a urcat la volanul bolidului de lux, bărbatul a rămas cu privirea tot spre Alexandra. Nu am vrea să fim răutăcioși și să spunem că senzuala brunetă l-a cam lăsat cu ochii în soare pe bărbatul trecut de prima tinerețe.

Dennis Man este unul dintre cei mai buni jucători de fotbal

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, pentru suma de 350.000 de euro. În prezent, cota fotbalistului lui Becali a ajuns la peste 20 de milioane de euro.

La finalul anului trecut, Gigi Becali dezvăluia că a refuzat o ofertă uriașă venită pentru Man, 13 milioane de euro.

‘Nu vă spun echipa, dar am refuzat 13 milioane pentru Man. Am zis că vreau 30. Și dacă îl dau cu 30, tot regret. Când ai o perlă, trebuie să țin de ea, să iau maximum pe el. Au spus ”nu mai negociați?”. Am spus că sub 30 de milioane nu îl dau, eu nu vreau să îl vând. Au spus ”mai vedem”. Eu vreau să îl țin până în 2020, dacă am puterea. Mai vine și Euro 2019. Man e jucător pe care voi lua bani foarte mulți’, spunea Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

 

citește și...