FOTO / Etapă cu eliminare la Asia Express- Drumul Împăraților. ”Știm garantat că cineva va pleca”

15.10.2021, 15:23
FOTO / Etapă cu eliminare la Asia Express- Drumul Împăraților. ”Știm garantat că cineva va pleca”
FOTO / Etapă cu eliminare la Asia Express- Drumul Împăraților. ”Știm garantat că cineva va pleca”

Vedetele care au acceptat provocarea ”Asia Express” ajung la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților, punctul de răscruce al competiției. Etapa cu numărul 5 este și ultima de pe teritoriul Turciei, iar cei care vor să ajungă în Georgia trebuie să depășească toate provocările pregătite, căci diamantul acestei etape este de culoare roșie.

La finalul celor patru zile pline de adrenalină, o echipă va fi eliminată. ”Să vezi o piatră roșie de la începutul etapei nu este un lucru plăcut. Piatra roșie pune mult mai multă presiune pe noi. Știm garantat că cineva va pleca”, va spune Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandafir.

Și pentru că un pașaport de trecere spre Georgia nu se poate obține ușor la ”Asia Express”, vedetele vor fi nevoite să își depășească limitele, forța fizică și psihică, într-o cursă care va duce adrenalina la cote maxime.

Etapă cu eliminare la Asia Express- Drumul Împăraților. ”Eu nu pot să fac față la așa ceva”

Una dintre probe îi va provoca pe concurenți să spele patru capete de oi, ca mai apoi să le livreze într-un restaurant local. Pentru a primi următorul plic, concurenții trebuie să treacă cu brio și peste cea mai dură probă culinară de până acum. Kelle Kebab, cap de oaie gătit, este o delicatesă locală, însă proba nu va fi deloc pe gustul vedetelor ”Asia Express”. ”M-a bufnit plânsul. Era un plâns de groază, nu m-am putut uita. Eu nu pot să fac față la așa ceva! Am avut un blocaj psihic”, va spune Lidia Buble. Contracronometru, echipele trebuie să termine tot din farfurie pentru a primi indiciul către următoarea misiune, dar nu le va fi deloc ușor.

”Când ne-au zis că trebuie mâncați și ochii ne-au terminat. Strategia mea a fost să îmi anulez câte simțuri pot. Să nu aud, să nu văd, să nu miros nimic. A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut. Și sper să rămână ultimul”, va mărturisi Mihai Petre.  Provocarea culinară a etapei cu numărul 5 Asia Express- Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție. Eliminarea garantată de la finalul etapei îi va face pe mulți dintre ei să lupte mai intens ca niciodată: ”Este cea mai grea etapă de până acum. Nu mai există ultima șansă, există doar cursa pentru ultima șansă, dar dacă ajungi ultimul nu mai ai nicio șansă, practic”.

Ce vedete concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...