FOTO. Emily Burghelea, pe ultima sută de metri cu sarcina. Când va naște cel de-al doilea copil

30.11.2022, 21:38
FOTO. Emily Burghelea, pe ultima sută de metri cu sarcina. Când va naște cel de-al doilea copil
Emily Burghelea, pe ultima sută de metri cu sarcina. Când va naște cel de-al doilea copil

Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară și va naște în mai puțin de două luni. Deși se află în trimestrul al treilea de sarcină, fosta asistentă tv a plecat în vacanță cu familia. Pe rețelele de socializare, ea le-a povestit fanilor că a vrut să se relaxe puțin pentru că va urma o perioadă destul de solicitantă pentru ea. 

Însărcinată pentru a doua oară, Emily Burghelea a ales să plece într-o vacanță de vis în Dubai, alături de soțul și fetița lor.

În luna august a acestui an, blondina a anunțat că este gravidă pentru a doua oară, iar de data aceasta poartă în pântece un băiețel. Pentru că mai este foarte puțin până își va ține bebelușul în brațe, vedeta și-a luat familia și a plecat în vacanță!

Emily Burghelea a plecat în Dubai

„Plecăm în vacanță în formulă completă! Să înceapă aventura! Cine ghicește primul destinația?! Când ne întoarcem, camera copiilor va fi gata, problemele cu inundațiile vor fi rezolvate, iar noi vom putea să începem să ne pregătim cum se cuvine pentru venirea pe lume a noului membru al familiei!

Călătoriile în cel de-al treilea trimestru de sarcină sunt aparent, preferatele mele! Dacă am făcut nebunia asta însărcinată cu Amedea, nu puteam să nu repetăm experiența și acum, însărcinată cu băiețelul nostru! Ne place să trăim periculos! Nu vor fi probleme, am acordul medicului pentru zbor și bebe mai are de stat în burtică deci totul o să fie bine!

Tot ce-mi doresc este ca Amedea să aibă parte de o experiență cât mai frumoasă, să experimenteze, să exploreze! A mers cu noi peste tot de când s-a născut și sinceră să fiu nu aș fi putut să plec fără ea! Nu m-aș fi simțit completă, nu cred că aș fi putut să mă relaxez… Plecăm cu toții și o să fie cu siguranță o experiență pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru bebe din burtică! Urați-ne succes, și drum bun! Love you, a scris Emily Burghelea, pe pagina ei personală de Instagram, când se afla în aeroport.

Mai are puțin și naște

Cum era de așteptat, Emily Burghelea a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din vacanță. Cu toate că se afla cu burta la gură, ea nu a ezitat să stea la plajă și la soare. Ea și-a expus în toată splendoarea burtica de gravidă, iar fanii au felicitat-o pentru faptul că arată în continuare destul de bine.

citește și...