Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța

09.04.2021, 11:30
Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța
Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prima imagine cu micuța

Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă! Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a anunțat pe contul său de Instagram că a devenit mămică pentru prima dată. 

Emily Burghelea a ajuns la spital în urmă cu aproape două zile, după ce a mărturisit că i s-a rupt apa. Vedeta și-a dorit din tot sufletul să nască natural, motiv pentru care a stat în travaliu 24 de ore.

Emily Burghelea a devenit mamă

Vineri dimineață, 9 aprilie, Emily Burghelea a născut o minune de fetiță și a postat un mesaj emoționant pe Instagram pentru fanii ei. În plus, ea a publicat și prima imagine cu fetița, care a avut 3200 de grame la naștere.

’24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea. ?? La 22.40 am nascut pe cale naturala o fetita perfect sanatoasa de 3200g de care m-am indragostit instantaneu.

? A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. ???? A fost extrem de intens, dar nu m-am dat batuta. Am tinut-o in brate imediat dupa expulzie si m-am pierdut in ochii ei mari si frumosi! ?Ceva mai frumos de atat nu exista pe pamant. ? Ne uitam una la alta cu atata pasiune! A fost atat de puternica! ?? A rezistat travaliului greu, s-a luptat si a castigat! ? Este minunata! Sa stiti ca doamna dr. a spus ca seamana cu @iubitul_lui_emily’, a fost mesajul transmis de Emily Burghelea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie la tv

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”.

Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție. Andrei a povestit că a amânat cererea în căsătorie de trei ori.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei” , a povestit partenerul de viață al lui Emily Burghelea.

citește și...