FOTO / Elwira Petre, superbă în costum de baie. Soția lui Mihai Petre e o apariție de excepție!

15.06.2022, 10:49
FOTO / Elwira Petre, superbă în costum de baie. Soția lui Mihai Petre e o apariție de excepție!
FOTO / Elwira Petre, superrbă în costum de baie. Soția lui Mihai Petre e o apariție de excepție!
Elwira Petre, soția dansatorului și coregrafului Mihai Petre, a dat publicității mai multe fotografii din vacanța pe care o petrece peste Ocean, la Miami. În imaginile respective, Elwira Petre apare în costum de baie, pe iaht, alături de partenerul ei de viață. Vedeta se prezintă excepțional în costum de baie.Elwira și Mihai Petre se află în vacanță în America, la Miami.Pe contul ei de socializare, vedeta a postat mai multe fotografii în care apare alături de partenerul ei de viață.

Elwira Petre, superbă în costum de baie. Are o siluetă fără reproș

În unele dintre imagini, Elwira Petre a pozat în costum de baie, pe un iaht, alături de soțul ei. Blonda afișează un trup fără cusur și o siluetă fărră reproș.

”Bine că nu am căzut in apa in pași de salsa”, a notat Elwira Petre în dreptul fotografiilor.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elwira Petre a explicat ce vor face cu banii încasați de la emisiunea ”Asia Express”: ”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în data de 7 iunie 2008. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar petrecerea de nuntă a fost la Palatul Știrbei.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la emisiunea ”Chefi la cuțite”, potrivit a1.ro.

„În 2001 am înființat școala noastră, până atunci cred că am fost la o groază de concursuri. Cred că cel mai important concurs era Cupa Mondială de Latino, am fost prima echipă din România care a intrat în World Ranking. Sună a clișeu, dar dansul chiar e viața mea. Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu”, a mai spus ea.

citește și...