FOTO / Elwira Petre își aniversează ziua de naștere. Ce declarație impresionantă i-a făcut Mihai Petre

30.12.2021, 12:49
FOTO / Elwira Petre își aniversează ziua de naștere. Ce declarație impresionantă i-a făcut Mihai Petre
FOTO / Elwira Petre își aniversează ziua de naștere. Ce declarație impresionantă i-a făcut Mihai Petre

Elwira Petre își anivcersează ziua de naștere. Soțul ei, cunoscutul dansator și coeregraf Mhai petre, i-a făcut o superbă declarație de dragoste în mediul online. Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. C ei doi sunt căsătoriți din anul 2008 și au împreună două fetițe.

În data de 30 decembrie, Elwira Petre își aniversează ziua de naștere.

Cu această ocazie, soțul ei, Mihai petre, a transmis un  mesaj extrem de emoționant pe contul său de socalizare.

Elwira Petre își aniversează ziua de naștere. ”Am fost si print, si cerșetor, iremediabil îndrăgostit”

”Pe 30 Decembrie te-ai născut si tot intr-o zi de 30 Decembrie ai spus ca vei merge împreuna cu mine, atunci când te-am întrebat ?. Jumătate din întregul meu drum de pana acum l-am parcurs alături de tine, iar tot ce îmi doresc este sa fii sănătoasă și sa mergem in continuare, mult și bine pana atunci când, încă îmi doresc, egoist sau nu, sa ajung măcar cu o zi înaintea ta. Si atunci, ca si acum, voi ști ca am avut cel mai frumos drum posibil, cu toate anotimpurile, si am fost si print, si cerșetor, iremediabil îndrăgostit. Și mai știu ca pana la urma, in toți și in toate, întotdeauna este vorba despre dragoste. Îți multumesc pentru ea ❤️, si pentru ele ?‍?‍?‍?. La mulți ani, @elwirapetreofficial!”, este mesajul transmis de Mihai Petre de ziua de naștere a soției sale.

Mesajul este însoțit de mai multe fotografii în care Elwira și Mihai petre apar împreună, în diverse ipostaze.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elwira Petre a explicat ce vor face cu banii încasați de la emisiunea ”Asia Express”: ”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în data de 7 iunie 2008. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar petrecerea de nuntă a fost la Palatul Știrbei.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la emisiunea ”Chefi la cuțite”, potrivit a1.ro.

„În 2001 am înființat școala noastră, până atunci cred că am fost la o groază de concursuri. Cred că cel mai important concurs era Cupa Mondială de Latino, am fost prima echipă din România care a intrat în World Ranking. Sună a clișeu, dar dansul chiar e viața mea. Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu”, a mai spus ea.

 

citește și...