FOTO / Elena Ionescu, la plajă. ”A fost puțin material la costum”, au reacționat fanii!

17.07.2022, 14:24
FOTO / Elena Ionescu, la plajă. ”A fost puțin material la costum”, au reacționat fanii!
Elena Ionescu, la plajă

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, a avut o nouă aparriție provocatoare în costum de baie, la plajă. Acesta s-a afișat în mediul online într-un costum de baie foarte decupat, care i-a scos în evidență toate formele. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: ”A fost puțin material la costum”.

În ultima perioadă de timp, Elena Ionescu a postat, pe conturrile sale de socializare, numeroase imagini în c are apare în costum de baie, la plajă, în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

De data aceasta, arrtista a publicat, în mediul online, o fotografie în care apare la plajă, într-un costum de baie din două piuese, de culoare neagră, extrem de decupat, atât în partea de sus a corpului, cât și în cea de jos.

Elena Ionescu, la plajă. ”Măi, să fie, mi se pare sau erai cântăreață?”

 

Postarea Elenei Ionescu a atras numeroase mesaje din partea internauțulor. Unii dintre aceștia au complimentat-o, alții au criticat moduil în care se afișează în ultima vreme în mediul online.


”Măi, să fie, mi se pare sau erai cântăreață?”, ”Ești foarte frumoasă, dar a fost puțin material la costum”, ”ferească Dumnezeu…”, ”Ești perfectă, fără cuvinte”, ”Ne-ai zăpăcit fato, dar ești fumoasă, sexy”, ”Super”, ”Un bronz superb, ți se potreivește perfect”, ”Fără comentarii, ce-i frumos și la Dumnezeu îi place!!!!!!!!!”, ”Costumul ți se potrivește perfect și asta pentru că ai corpul perfect!”, ”mamă, ce plămâni ai, super”, ”Ești perfectă”, ”Ce corp frumos ai”, ”Formidabilă”, ”Mirifică”, ”Ești bombă de frumoasă”, sunt unele dintre mesajele primite de Elena Ionescu de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ce spune Elena Ionescu despre o nouă căsnicie

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cântăreața nu are un iubit în prezent, însă a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori să se căsătorească din nou. Întrebată dacă își dorește să ajungă din nou în fața altarului, Elena Ionescu a răspuns: ”Sigur că da, normal! Și de 10 ori dacă e posibil!”.

Despre cum ar trebui să fie bărbatul care să o cucerească, vedeta a explicat: ”Îți dai seama că acum sunt mult mai atentă la toate detaliile, mai selectivă. Cu cât înaintăm în vârstă cu atât cerințele devin mai riguroase, din păcate. Dar eu cred că atunci când e menită să vină, va veni persoana respectivă, potrivită. Nu există cerințe, există compatibilitate, karmă, energie, vibe bun și completare (…) Cum o vrea Dumnezeu acum. Nu anticipez nimic, nu-mi doresc nimic forțat, îmi doresc să vină natural, dacă e să vină. Sunt un om împăcat sufletește, mulțumit cu tot ceea ce are. Despre asta e vorba, să ajungi la o maturitate în care nu te mai agăți sau nu-ți mai dorești ceva în mod deosebit. Pur și simplu, îmi place să-mi trăiesc viața!”.

citește și...