FOTO / Elena Ionescu, în costum de baie! Și-a etalat formele la piscină!

27.03.2022, 10:46
FOTO / Elena Ionescu, în costum de baie! Și-a etalat formele la piscină!
FOTO / Elena Ionescu, în costum de baie! Și-a etalat formele la piscină!

Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, și-a etalat formele voluptuoase la piscină. Cântăreața a dat publicității, în mediul online, o fotografie în care apare la piscină. Internauții au fost încântați să o vadă astfel pe vedetă și au transmis numeroase mesaje în care o laudă pe aceasta pentru felul în care arată.

În fotografia postată pe contul ei de socializare, Elena Ionescu apare la piscină, în Brașov.

Posesoarea unui trup cu forme apetisante, Elena Ionescu a pozat într-un costum de baie din două piese, de culoare verde deschis.

Elena Ionescu, în costum de baie! Aprecieri din partea fanilor

Iarna nu-i ca vara dar e bine in Poiana la piscina, a menționat Elena Ionescu în dreptul imaginii.

Imediat au apărut și comentariile din partea internauților: ”Super”, ”Super sexy”, ”Ești minunată”, ”O frumoasă fată”, ”Superbă și sexy”, ”Frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Mortală”, ”Aș da orice cdacă ar fi posibil ca orice femeie să arate ca tine”, ”Sexy”, ”Bună cu draci”, ”Super”.

De asemenea, pe Instagram, Elena Ionescu a postat și un fimuleț de la piscină, în care apare într-un costum de baie de culoare roșie. Aceasta s-a lăsat filmată din spate, etalându-și posteriorul ferm și bombat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ElenaIonescu (@elenaionescumusic)

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cânrtăreața  a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul său partener de viață într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră”, a spus vedeta.

 

”Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

citește și...