FOTO / Elena Ionescu face paradă cu formele ei în costum de baie. Și-a etalat trupul în toate pozițiile!

12.05.2022, 10:35
FOTO / Elena Ionescu face paradă cu formele ei în costum de baie. Și-a etalat trupul în toate pozițiile!
FOTO / Elena Ionescu face paradă cu formele ei în costum de baie. Și-a etalat trupul în toate pozițiile!

Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, este conștientă de atuurile fizice pe care le are și nu ezită să își expună trupul în costum de baie, în cele mai incitante poziții. Cântăreața a postat mai multe imagini din vacanță pe contul său de pe o rețea de socializare, unde a făcut furorri în rândul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Elena Ionescu a făcut furori în mediul online cu cele mai recente fotografii pe care le-a publicat.

În imaginile respective, cântăreața apare în costum de baie, în vacanță. Aceasta a pozat în diverse poziții, care să-i scoată în evidență formele mai mult decât apetisante.

Elena Ionescu face paradă cu formele ei în costum de baie. Au curs comentariile

Fotografiile cu Elena Ionescu au provocat numeroase reacții din partea internauților.

”Superbă, minunată, foarte foarte frumoasă și sexy”, ”Ești o dulceață de femeie, foarte frumoasă și sexy, superbă”, ”Bună rău de tot”, ”Arăți super tare și sexy”, ”O prințesă”, ”Ce poziție ai și tu”, ”Superbă și drăgălașă”, ”Super bine”, ”Prințesă pe bune”, ”Frumos fizic”, ”Frumoasă”, ”Frumusețea ta conduce toate topurile”, ”Ce supebă ești și ce forme!”, ”Prea bună ești”,au lăudat-o fanii pe vedetă.

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cânrtăreața  a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul său partener de viață într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră”, a spus vedeta.

 

”Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

citește și...