FOTO / Elena Ionescu e bombă sexy în costum de baie. Formele ei voluptuoase atrag toate privirile!

15.08.2021, 13:01
FOTO / Elena Ionescu e bombă sexy în costum de baie. Formele ei voluptuoase atrag toate privirile!
FOTO / Elena Ionescu e bombă sexy în costum de baie. Formele ei voluptuoase atrag toate privirile!

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, este o apariție super sexy în costum de baie. Artista este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, cu care atrage imediat atenția, oriunde își face apariția. Imaginile cu Elena Ionescu la plajă fac deliciul celor care o urmăresc pe vedetă în mediul online.

Elena Ionescu este o apariție super sexy în costum de baie.

În cele mai recente fotografii pe care le-a postul în mediul online, artista apare pe plajă, etalându-și formele apetisante.

Elena Ionescu e bombă sexy în costum de baie. Internauții s-au întrecut în comentarii

În imaginile respective, Elena Ionescu, care poartă un costum de baie din două piese, de culoare neagră, își etalează formele voluptuoase atât din față, cât și din spate.

Ipostazele sexy în care s-a fotografiat cântăreața nu au trecut neobservate de internauți, care s-au întrecut în comentarii: ”Superbă și perfectă, eleganță și rafinament”, ”Păcat, apreciam ce făceai, acum promovezi dosul. Frumos și ala, unii o sa ramina cu amintirea ca ai dosul, mișto!”, ”Sexy rău de la spate”, ”Ce frumos”, ”De la spate ai mai multe like-uri”, ”Fain posterior”, ”Ești super dulce și sexy”, ”Ești bună și frumoasă, ai toate calitățile”, ”Ești o fată foarte frumoasă”, ”te credeam decentă…”, ”Zică lumea ce o vrea, tu tot o femeie foarte frumoasă rămâi!”.

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un băiețel

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. La postul de televiziune Antena Stars, Elena Ionescu a explicat care este motivul pentru care nu are o relație de cuplu în prezent și a spus ce anume își dorește de la bărbatul de lângă ea.  ”Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgosteală, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjază rațiunea asta. Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult unori, riști să rămâi singur. Eu sunt disponibilă, dornică, dar vreau totul sau nimic”, a declarat Elena Ionescu, potrivit spynews.ro.

”Cred că dacă-ți găsești un om trebuie să fie ca tine, să fie muncitor ca tine. Îți dai seama din detaliile mici, eu de mult timp suflu și în iaurt, de aia sunt și singură, pentru că sunt atentă la detaliile mici care arată multe lucruri. Îmi place psihologia oamenilor. Un om fals se vede atunci când ție îți este puțin greu și el fix atunci are puțină treabă. Adică când e frumos împărțim totul, dar când se ivește o problemă îl vezi că nu mai vine să te ajute, să stea lângă tine cu un sfat. Trebuie să fie un om care să te susțină moral, nu să stea lângă tine să aștepte să-ți treacă. Acesta este unul dintre detaliile care pentru mine contează. Arată-i că ți-e puțin greu, chiar și când nu-ți e, să vezi dacă e acolo, să vezi cum pune problema. Toți trecem prin asta, de aceea devenim mai maturi, mai atenți”, a completat cântăreața.

citește și...