FOTO / Elena Ionescu, despre lupta cu kilogramele. ”Nu mă abțin, de aceea fac sport, din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc”

13.06.2022, 10:47
FOTO / Elena Ionescu, despre lupta cu kilogramele. ”Nu mă abțin, de aceea fac sport, din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc”
FOTO / Elena Ionescu, despre lupta cu kilogramele. ”Nu mă abțin, de aceea fac sport, din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc”

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, a vorbit deschis despre lupta sa cu kilogramele. Atista a mărturisit că este foarte pofticioasă, însă face mult sport pentru a reuși să fie într-o formă fizică extraordinar de bună. ”Nu mă abțin, de aceea fac sport, din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc”, a declarat Elena Ionescu.

Elena Ionescu a vorbit despre perioada în care s-a mutat în București și despre cum a luat în greutate în acea perioadă.

De asemenea, vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că este pofticioasă , dar că are grijă să sport pentru a se menține în formă.

Elena Ionescu, despre lupta cu kilogramele. ”Aveam 63 de kilograme și 1,65 m pe care îi am”

”Când am venit în București descoperisem fast-food-ul neavând în provincie și nu înțelegeam de ce mă umplasem foarte tare. Mergem la sală și rezultatele erau dezastruoase. Eu nu știam ce înseamnă să gestionezi mișcare cu alimentația și mâncam fast-food, și mă îngrășam. Aveam 63 de kilograme și 1.65 m pe care îi am”, a declarat Elena Ionescu potrivit spynews.ro.


”Acum am 56 de kilograme. Nu mă abțin de aceea fac sport, din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc. Mie îmi plac mult dulciurile”, a adăugat ea.

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cânrtăreața  a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul său partener de viață într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră”, a spus vedeta.

 

”Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

citește și...