FOTO / Elena Gheorghe, topless, acoperită de sclipici. Ipostază rară cu artista!

16.09.2020, 14:42
FOTO / Elena Gheorghe, topless, acoperită de sclipici. Ipostază rară cu artista!
FOTO / Elena Gheorghe, topless, acoperită de sclipici. Ipostază rară cu artista!

Cântăreața Elena Gheorghe a aparăut într-o ipostază nemaivăzută în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Elena Gheorghe și-a luat prin surprindere admiratorii din mediul online. Artista a postat un instastory de la filmările unui nou videoclip, „Vulnerabili”, care va fi lansat în curând. În story, Elena Gheorghe apare într-o ipostază neașteptată – topless și acoperită cu sclipici, notează protv.ro.

Cântăreața arată spectaculos. Vedeta a avut însă mare grijă să nu arate mai mult decât și-ar fi dorit, astfel că și-a acoperit strategic bustul cu una dintre mâini.

De la Mandinga la Eurovision

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

Cum a fost cerută în căsătorie

Elena Gheorghe a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie de Cornel.

„Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo.

Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături.

Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui.

Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul.

Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, explica vedeta.

citește și...