Elena Gheorghe s-a iritat pe față de la masca de protecție. ”Voi merge la un dermatolog”

21.06.2020, 15:02
Elena Gheorghe s-a iritat pe față de la masca de protecție. ”Voi merge la un dermatolog”
Elena Gheorghe s-a iritat pe față de la masca de protecție. ”Voi merge la un dermatolog”

Cântăreața Elena Gheorghe s-a iritat de la masca de protecție cumpărată de la farmacie. Vedeta a anunțat că intenționează să meargă la dermatolog.

Elena Gheorghe își ia toate măsurile de protecție atunci când iese din casă. Însă, vedeta a avut probleme din cauza măștii de protecție. Aceasta s-a iritat pe față.

„Cam așa arată fața mea. Slavă Cerului este mai bine. Asta pentru că nu purtăm măști și înainte de culcare ne îngrijim, punem toate cele pe față și suntem ok. Dar ziua, când trebuie să mergem unde avem treabă înăuntru, e musai cu mască. E foarte bine că se întâmplă asta, numai că pățim treaba asta”, a transmis Elena Gheorghe pe InstaStory, potivit wowbiz.ro.

Elena Gheorghe a mărturisit că va merge la un dermatolog, pentru că vrea să afle părerea unui specialist.


„Voi merge la un dermatolog, căci vreau părerea unui specialist. Cu fața nu e de joacă”, a mai spus artista.

Elena Gheorghe a precizat că este vorba despre o mască de protecție pe care a cumpărat-o de la farmacie.

„Asta e masca care mi-a făcut probleme. Eu vorbesc despre asta, pe care o cumpărăm de la farmacie, nu de chestii din bumbac sau altceva”, a explicat vedeta.

E căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel, împreună cu care are doi copii, un băiat și o fetiță.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Elena Gheorghe a dezvăluit de la ce pleacă discuțiile dintre ea și soțul ei.

”Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem suflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe deastfel de „preocupări, și de aici apar mici discuții. Sunt, însă, conștientă că aceste probleme există în toate familiile, deci este generația născută cu gadgetul în mână”, a declarat Elena Gheorghe.

citește și...