FOTO / Elena Gheorghe, siluetă fără reproș în costum de baie. Cântăreața se relaxează împreună cu familia

21.07.2021, 10:34
FOTO / Elena Gheorghe, siluetă fără reproș în costum de baie. Cântăreața se relaxează împreună cu familia
FOTO / Elena Gheorghe, siluetă fără reproș în costum de baie. Cântăreața se relaxează împreună cu familia

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, se află în vacanță alături de familia sa. Artista și-a etalat silueta impecabilă în costum de baie. Elena Gheorghe arată foarte bine și este într-o formă fizică de invidiat. Imaginile cu Elena Gheorghe în costum de baie au adunat numeroase aprec ieri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Elena Gheorghe se relaxează alături de familia sa. Artista se află în vacanță cu soțul său, Cornel Ene, și cu cei doi copii ai lor, Nicholas și Amelie.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, cântreața a publicat mai multe imagini din vacanță.

Elena Gheorghe, siluetă fără reproș în costum de baie. S-a asortat cu soțul său

În imagini, Elena Gheorghe apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă, care îi scoate în evidență silueta fără reproș. Deși a trecut prin  două nașteri, vedeta are un trup cu forme de invidiat. Fotografiile au primit numeroase aprecieri din partea internauților.

Elena Gheorghe a avut grijă să se asorteze cu partenerul ei de viață, care a purtat o pereche de pantaloni scurți care are același imprimeu ca acela al costumului ei de baie.

Elena Gheorghe, o familie fericită alături de soț și copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea. În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie.

Elena Gheorghe a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie de Cornel. „Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui. Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul. Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, explica vedeta.

citește și...