FOTO / Elena Gheorghe și-a aniversat soțul. ”Era să nu vină la petrecerea lui surpriză”

25.01.2022, 15:25
FOTO / Elena Gheorghe și-a aniversat soțul. ”Era să nu vină la petrecerea lui surpriză”
FOTO / Elena Gheorghe și-a aniversat soțul. ”Era să nu vină la petrecerea lui surpiză”

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, l-a aniversat ieri pe cel care îi este partener de viață, Cornel Ene, împreună cu care are doi copii. ”Era să nu vină la petrecerea lui surpriză”, a dezvăluit artista. Elena Gheorghe a dat publicității mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc în familia lor.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea. În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său.

Ieri, luni, 24 ianuarie 2022, Elena Gheorghe l-a abniversat pe soțul său. Cornel Ene a împlinit 40 de ani și a avut parte de o petrecere surpriză, la care însă era cât pe ce să nu ajungă. detalii despre ce s-a întâmplat a dat Elena Gheorghe pe contul său de socialzare.

Elena Gheorghe și-a aniversat soțul. ”A fost foarte greu și stresant să ascund tot de el și de copii”

”Una dintre cele mai emotionante zile din viata noastra.Pe scurt Cornel era sa nu vina la petrecerea lui surpriza? Ieri a implinit 40 de ani si pentru ca ne facusem planuri sa plecam la caldura am stat linistita pana acum 4 zile cand a intervenit o problema cu valabilitatea pasaportului si am fost nevoiti sa amanam.Am intrat in panica, voiam sa fie o zi speciala pentru ca schimba prefixul. Mi-a venit apoi ideea sa-i fac petrecere surpriza asa ca am fost nevoita sa-l mint si sa ii ascund acest lucru. A fost foarte greu si stresant sa ascund tot si de el si de copii, Doamne stateam cu inima cat un purice la fiecale apel sau mesaj?Am vrut sa fie perfect, pana la cel mai mic detaliu caci sunt control freak?. Am complotat cu un prieten si am inventat o cantare atica, fara trupa, sa vin sa fac o surpriza pt cel mai bun prieten de-al lui. Practic Cornel trebuia doar sa ma insoteasca la acel eveniment si apoi chipurile plecam sa luam cina cu familia noastra”, a povestit Elena Gheorghe.

”Pe langa faptul ca am dus munca de lamurire sa se imbrace si el un pic mai elegant (el voia sa se imbrace in jeans si hanorac ca sa se simta lejer) a zis ca ma asteapta in masina ca oricum sunt doar 3 piese de cantat si vine Dany (prietenul nostru) sa ma conduca si cu ocazia asta are un pic de timp sa vb cu parintii lui sa le explice unde e locatia. M-am facut verde-albastra, caci practic el voia sa lipseasca de la propria petrecere.Mai mult fortat a venit pana la urma, in lift era suparat nevoie mare. Eu simteam ca nu mai ajungem odata… Nu s-a asteptat nici o secunda. Am ales o locatie care stiam ca-i va placea la nebunie, un sky bar cu vedere catre Casa Poporului, o locatie romantica la etajul 12. A fost cel mai fericit! La multi ani, sufletul meu drag! Te iubesc dincolo de cuvinte!?”, a mai spus vedeta.

 

citește și...