FOTO. Elena Gheorghe, ipostază incendiară în cadă. Artista s-a pozat sexy

18.11.2021, 00:04

Elena Gheorghe, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, este recunoscută pentru aparițiile cuminți. Cântăreața nu se oprește să-și surprindă fanii, întrucât a pozat în ipostaze incendiare.

Elena Gheorghe s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare. Frumoasa cântăreață face deliciul fanilor de pe Instagram cu fiecare fotografie pe care o postează.

Solista a decis să fie puțin mai îndrăzneață și să publice o fotografie cu ea goală, în cadă, pe InstaStory. Cu mâinile prinse în păr, Elena Gheorghe arată sexy chiar și cu spatele.

Artista și 11 membri ai familiei, infectați cu Covid

Elena Gheorghe a trecut, în urmă cu trei săptămâni, prin clipe de coșmar după ce ea, alături de alți 11 membrii ai familiei sale au fost infectați cu COVID-19.

“Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare”, a subliniat Elena.

Elena Gheorghe este mamă a doi copii

În decembrie 2011, artista a născut un băiețel, Nicholas Răzvan, iar pe 15 iulie 2017 a născut o fetiță, Amelie Nicole.

Artista a a mărturisit recent că își dorește să devină din nou mamă, după ce s-a întâlnit cu Nicole Cherry în culisele unei emisiuni

„Și dacă se ia, îl așteptam pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!❤️”, a scris Elena Gheorghe în dreptul unei fotografii cu Nicole Cherry.

Elena Gheorghe şi soţul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el, 18. Totul a început între ei cu o prietenie sinceră. După ce s-au îndrăgostit, cei doi au decis să devină un cuplu pe 30 iulie 2005. Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 1 august 2011.

 

 

citește și...