Ce problemă are Elena Gheorghe după ce a fost infectată cu COVID. ”Cred că sunt singurul om de pe planeta asta”

02.11.2021, 15:05
Ce problemă are Elena Gheorghe după ce a fost infectată cu COVID. ”Cred că sunt singurul om de pe planeta asta”
Ce problemă are Elena Gheorghe după ce a fost infectată cu COVID. ”Cred că sunt singurul om de pe planeta asta”

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile. Artista și mai mulți membri ai famliei sale au fost infectați cu noul coronavirus. ”Familia mea, 11 membri, am avut Covid”, a dezvăluit ea. Acum cântăreața a explicat cu ce problemă se confruntă după ce a avut COVID-19.

Elena Gheorghe a povestit recent, în mediul online, prin ce a trecut în ultima perioadă de timp. Cântăreața și alți 10 membri ai familiei sale s-au luptat cu COVID-19. Boala s-a manifestat diferit la fiecare, unii dezvoltând forme mai grave, iar alții mai ușoare.

Acum, artista a explicat cu ce problemă se confruntă după ce a avut COVID-19.

Ce problemă are Elena Gheorghe după ce a fost infectată cu COVID. ”Unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați”

Vedeta a stat în izolare, iar pe timpul carantinei s-a îngrășat două kilograme.

„Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult, nici gând, n-am mâncat mai mult. Dar, timp de trei săptămâni n-am mai făcut niciun fel de sport. (…) Bineînțeles și stresul, pentru că unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați”, a povestit Elena Gheorghe, citată de spynews.ro.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea. În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci portă în continuare numele de familie al tatălui său.

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a spus artista.

”Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât… Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a adăugat artista.

 

citește și...