FOTO. Elena Gheorghe, apariție răvășitoare. Vedeta a pozat într-o rochie decupată în zona bustului și a abdomenului

07.04.2022, 22:18

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu apariții sexy pe Instagram. Vedeta a postat câteva fotografii în care apare în ținute sexy, care îi pun în evidență formele perfecte. Ipostazele în care apare vedeta îţi taie respiraţia, unele ţinute de-ale cântăreţei fiind foarte provocatoare. ”Perceptie senzorială la superlativul absolut”; ”Frumusețe sexy”; ”Minunăție Prințesa!”; sunt cateva dintre comentariile internautilor. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din muzică românească. Are o carieră de succes, iar piesele sale sunt adorate de fani

Vedeta face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Artista are un fizic de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare.

Elena Gheorghe, într-o ținută foarte sexy

Artista a fost în centrul atenției, iar rochia îndrăzneață pe care a purtat-o a făcut-o vedeta serii. Vedeta și-a surprins fanii cu fotografii sexy pe Instagram. Cântăreața a ales o rochie foarte sexy, decupată în zona bustului și a abdomenului,

”Perceptie senzorială la superlativul absolut”; ”Frumusețe sexy”; ”Minunăție Prințesa!”; sunt cateva dintre comentariile internautilor.

Elena Gheorghe nu ar poza niciodată nud

Chiar dacă s-a afișat de mai multe ori în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare, Elena Gheorghe a dezvăluit că nu ar poza niciodată nud. Solista spune că nu i se pare o promovare corectă pentru cariera ei.

„Mi s-a propus de vreo două ori să apar în Playboy. Prima dată s-a întâmplat când eram în vechiul proiect, Mandinga, şi după aceea la începutul carierei solo. Le-am spus că nu mă reprezintă. Nicio ofertă nu mă poate convinge să pozez goală, poate să-mi dea şi un milion de euro. Nu vreau să-mi promovez nuditatea, ci muzica mea.”, a declarat celebra artistă.

Cântăreaţa este căsătorită din 2011, iar în luna decembrie a aceluiaşi an a devenit mămică. Ea şi Cornel sunt părinţii unui băieţel, Nicholas Răzvan. Artista și-a cunoscut soțul pe vremea când amândoi făceau parte din trupa Mandinga

citește și...