FOTO / Ei sunt finaliştii sezonului 16 ”Te cunosc de undeva”

09.05.2021, 10:40
FOTO / Ei sunt finaliştii sezonului 16 ”Te cunosc de undeva”
FOTO / Ei sunt finaliştii sezonului 16 ”Te cunosc de undeva”

O gală cu miză mare, aseară la ”Te cunosc de undeva!”, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși şi-a desemnat finaliștii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor, într-o seară cu o tematică emoţionantă – Nemuritorii.

Pentru prima oară în istoria acestui show, trei cupluri se vor duela în finală. Ana Baniciu şi Raluka, Adriana Trandafir şi Romică Țociu, Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu , alături de Pepe şi Radu Ştefan Bănică vor lupta pentru trofeul sezonului 16 ”Te cunosc de undeva!”.

După 14 săptămâni în care au jucat tot atâtea personaje, care mai de care mai spectaculoase, Ruleta le-a oferit aseară ultima şansă de calificare în marea finală de săptămâna viitoare. Seara dedicată nemuritorilor a adus în atenţia telespectatorilor şlagăre care refuză să aibă o vârstă, într-un regal muzical demn de orice scenă a lumii. Gala a fost deschisă de către Aurelian Temişan, cu un medley din cinci dintre cei mai mari compozitori pe care i-a avut România vreodată: Anton Şuteu, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Cornel Fugaru şi Florin Bogardo.

Tranformări spectaculoase la ”Te cunosc de undeva”

Seara nemuritorilor a început cu o transformare în oglindă în legendarul Nicu Covaci, adus la ”Te cunosc de undeva!” de către Liviu şi Andrei. Apoi, pe scenă a urcat Pepe în pielea unui personaj despre care mulţi spun că a fost cea mai mare voce masculină pe care a avut-o vreodată România, Aurelian Andreescu. În continuare, Ruleta i-a încredinţat un moment special, simbolic, celui mai tânăr artist din acest sezon – Radu Ştefan Bănică, ce s-a transformat în Cristian Paţurcă. În alb şi negru, Adriana şi Romică s-au transformat în alţi doi nemuritori şi au cântat alături de taraful Silvian, interpretându-i pe Ileana Sărăroiu şi bunicul Ştefan Bănică. A urmat apoi unul dintre cele mai frumoase cântece care s-au scris vreodată, cu transformarea Mirelei Vaida în Laura Stoica. Pentru că poate şi pentru că are cu ce, Emilia Popescu a primit la Ruleta un personaj în personaj. Misiunea Emiliei a fost aceea de a le aminti telespectatorilor de o actriţă uriaşă, discretă şi bineînţeles, nemuritoare – Tamara Buciuceanu. A urmat apoi un nou duet care nu s-a întâmplat decât pe scena ”Te cunosc de undeva!”. Ruleta le-a încredinţat Anei şi Ralukăi transformarea în nemuritoarele Romica Puceanu şi Gabi Luncă. Ultima concurentă a serii a adus şi ea în scenă un nemuritor al muzicii uşoare româneşti – Dan Spătaru. La final, juraţii şi concurenţii au decis: Pepe este câştigătorul galei cu numărul 14 ”Te cunosc de undeva!”.

Cine va fi marele câştigător al sezonului cu numărul 16 ”Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în marea finală ashow-ului transformărilor de la Antena 1.

Cele mai tari momente din culisele transforming show-ului pot fi vizionate în continuare pe www.a1.ro, în cel de-al paisprezecelea episod Te cunosc de undeva! After Party. Dorian Popa se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party – atât pe site-ul a1.ro, cât şi pe Antena 1, unde urmăritorii vor avea acces în culisele emisiunii.

citește și...