FOTO / Ediție specială ”Chefi la cuțite”, la Antena 1

20.11.2021, 13:55
FOTO / Ediție specială ”Chefi la cuțite”, la Antena 1
FOTO / Ediție specială ”Chefi la cuțite”, la Antena 1

De ziua ei, Antena 1 oferă un cadou telespectatorilor – 3 ediții speciale de ”Chefi la cuțite”. Pe 29 și 30 noiembrie și în seara zilei de 1 decembrie, de la ora 20.30, concurenții ”Asia Express – Drumul Împăraților” vor trece la bancuri, sub îndrumarea celor 3 chefi: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și FlorinDumitrescu.

Fiecare dintre cei trei chefi își va forma echipa prin tragere la sorți și se va lupta în preparate românești pentru câștigarea marelui premiu. Miza este una uriașă pentru că va exista și o competiție a orgoliilor: cei doi chefi care pierd trebuie să își tatueze (cu tatuaj semipermanent) chipul chef-ului câștigător. Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia și concurenți ”Asia Express” din sezoanele precedente.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emy și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este o misiune de care sunt străini. Edițiile speciale ”Chefi la cuțite” marchează și revenirea Ginei Pistol în rolul de prezentatoare, la câteva luni după ce a devenit mamă. “Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetită care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol.

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite”

 

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu a acordat un interviu pentru revista Viva în care a vorbit despre Narcisa Birjaru, cea alături de care a câștigat sezonul 9 al emisiunii. ”Eu i-am spus Narcisei că ea s-a născut să gătească și că nu ar trebui să lase pe nimeni să îi „fure” asta. Deși nu are prea multă încredere în ea, omul ăsta este foarte muncitor, prinde repede tehnici, se străduiește și, mai presus de toate, este capabilă să dea un gust incredibil mâncării. Și e mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de moment. Nu țineți minte jurizările tensionate în care ea era singurul concurent senin din platou?”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

”Narcisa a avut norocul să aibă alături de ea niște concurenți care și-au dorit, poate la fel de tare ca ea, să dea tot ce au ei mai bun pentru a le pune în față juraților farfurii incredibile. Și asta s-a văzut”, a completat el.

citește și...