FOTO / Dieta ținută de Jojo în carantină. Ce a făcut ca să fie în formă

07.09.2020, 13:05
FOTO / Dieta ținută de Jojo în carantină. Ce a făcut ca să fie în formă
FOTO / Dieta ținută de Jojo în carantină. Ce a făcut ca să fie în formă

Extrem de grijulie în ceea ce privește forma sa fizică, Jojo a explicat ce dietă a ținut pe durata izolării la domiciliu din cauza pan demiei de coronavirus.

Jojo a trecut prin două naștere, dar se poate lăuda u o siluetă foarte armonioasă. Vedeta a dezvăluit, pentru revista Unica, ce a făcut pentru a nu lua în greutate pe durata carantinei din cauza pandemiei de coronavirus.

„Și eu am luat niste kilograme în perioada de izolare, iar apoi a trebuit să mă automotivez puternic”, a declarat Jojo.

„Tocmai începusem în forţă un program de sală, cu 2 luni înainte de izolare şi a trebuit să mă motivez puternic să ţin o dietă pentru kilogramele acumulate în perioada aceasta”, a adăugat ea.

Actrița a mărturisit că a recurs la dieta Monicăi Anghel pentru a se menține în formă.

„Am ţinut dieta Monicăi Anghel şi încerc să o păstrez. Dar vă daţi seama că atunci când în casă se servesc cele mai bune lucruri mi se face şi mie poftă de o îngheţată sau o felie de pizza; încerc să păstrez un echilibru”, a mai spus vedeta.

Formează un cuplu cu Paul Ipate de șase ani

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din primul mariaj. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație.

Despre relația dintre ea și partenerul său de viață în perioada carantinei, Jojo a spus:

„A fost mai greu cu romantismul în perioada asta”.

„Copiii şi-au dorit să doarmă cu noi […], însă am avut şi momentele noastre. Au fost seri în care am ieşit în grădină şi am savurat un pahar de vin, seara, însă cam ăsta a fost maximul de romantism pe care l-am atins în această perioadă. Am grădinărit împreună, ne-am găsit de lucru, a fost frumos. Important este faptul că ne înţelegem foarte bine şi că nu au existat tensiuni, deşi am petrecut atât de mult timp împreună”, a mai dezvăluit actrița pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...