FOTO / Diana Sar, super provocatoare în lenjerie intimă. Actrița din serialul ”Vlad” a stârnit val de reacții cu apariția ei

16.12.2020, 09:31
FOTO / Diana Sar, super provocatoare în lenjerie intimă. Actrița din serialul ”Vlad” a stârnit val de reacții cu apariția ei
FOTO / Diana Sar, super provocatoare în lenjerie intimă. Actrița din serialul ”Vlad” a stârnit val de reacții cu apariția ei

Diana Sar, actrița pe care telespectatorii au putut-o vedea în serialul ”Vlad”, de la Pro TV, a publicat, pe contul său de socializare, imagini în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă.

Diana Sar a stârnit numeroase reacții în mediul online cu cea mai recentă apariție a sa. Actrița care a jucat în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, a pozat provocator pentru un brand de lenjerie intimă. Îmbrăcată în lenjerie intimă de culioare neagră, vedeta își etalează formele în toată splendoarea. Brandul de lenjerie intimă pe care-l promovează a fost fondat în 2017, iar unul dintre țelurile declarate ale sale este le facă pe femei să se transforme și să joace după propriile lor reguli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Sar (@dianasar)

Diana Sar, care a jucat în primele două sezoane ale serialului ”Vlad”, activează de 11 ani în modeling și nu e la prima ședință foto îndrăzneață. Apariția Dianei Sar a stârnit numerase comentarii din partea internauților. „Ai putea ieși așa pe stradă și tot n-ai fi vulgară”, „Nicio fată nu e mai frumoasă decât Diana Sar”, ”Ești tare frumoasă”, ”Superbă”, ”Super hot”, ”Absolut superbă! Incendiară”, ”Pur și simplu wow”, ”Mai frumoasă ești îmbrăcată”, ”Ești fantastică”, ”Arăți trăznet”, ”Poze cu haine n-ai?”, sunt mesajele pe care Diana Sar le-a primit de la cei care o urmăresc în mediul online.

Diana Sar, dezvăluiri din viața intimă


Diana Sar a afirmat la un moment dat că îi place să cunoască bărbați cu ajutorul unor aplicații de tip matrimonial.

”Am intrat și pe aplicații pentru întâlniri, pe Tinder, nu o folosesc în țară, o folosesc când sunt plecată din țară. Am folosit-o când am fost plecată în New York. Mi s-a părut mai rapid și mai ușor decât să merg în baruri să caut, dar nu cred că e nimic greșit în asta. (…) Când mă întâlnesc, facem ce facem să ne simțim bine, dar sunt chestii personale de zis”, spunea actrița, potrivit revistei Viva.

”Nu știu câți iubiti am avut până acum, nu i-am numărat niciodată, sunt mulți, nu știu dacă sunt chiar 100, dar sunt mulți”, mai spunea vedeta.

FOTO: Facebook Diana Sar

citește și...