FOTO / Anna Lesko, senzuală în lenjerie intimă. Fanii au fost în extaz când au văzut-o în așternuturi

15.12.2020, 09:23
FOTO / Anna Lesko, senzuală în lenjerie intimă. Fanii au fost în extaz când au văzut-o în așternuturi
FOTO / Anna Lesko, senzuală în lenjerie intimă. Fanii au fost în extaz când au văzut-o în așternuturi

Cântăreața Anna Lesko s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă, în așternuturi. Imaginea a făcut deliciul celor care o urmăresc pe vedetă în mediul online.

De curând, Anna Lesko a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare întinsă în pat, îmbrăcată în lenjerie din dantelă de culoare albă. Admiratorii au fost încântați să o vadă în această ipostază, vedeta primind peste 10.000 de aprecieri și numeroase comentarii.


”Frumoasă imagine”, ”Superbă”, ”Dulce”, ”Frumos, Anna”, ”Regină”, ”Dar se poate și mai bine”, ”Super femeie”, Bună tare”, ”Wow”, ”Superbă, adorabilă și sexy”, ”Foarte sexy”, au fost doar câteva dintre  mesajele pe care Anna Lesko le-a primit de la fanii săi din online.

Anna Lesko nu crede în căsătorie

Cântăreața Anna Lesko și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Vedeta a afirmat că nu a fost niciodată adepta mariajului.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, carea fost concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat de curând revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

citește și...