FOTO / Deea Maxer, spectacol în costum de baie. Cum s-a afișat vedeta pe plajă

31.05.2022, 10:45
FOTO / Deea Maxer, spectacol în costum de baie. Cum s-a afișat vedeta pe plajă
FOTO / Deea Maxer, spectacol în costum de baie. Cum s-a afișat vedeta pe plajă

Deea Maxer a fost într-o scurtă vacanță în Grecia, alături de partenerul ei de viață, muzicianul Dinu Maxer. Aceasta a profitat din plin de vremea frumoasă și a ieșit la plajă, undee și-a etalat trupul cu forme voluptuoase și apetisante. Cei care au văzut-o pe Deea Maxer au fost încântați de apariția sa la plajă.

Deea Maxer și Dinu Maxer au petrecut o zi la Skiathos, în Grecia. ”Vacanța poate fi doar de o zi !  Doua inimi, un rucsac, costumele de baie și un bilet de avion. Destinația: Skiathos🌴 Facem prospecție pentru vacanța cu copiii din septembrie”, a scris vedeta în mediul online.

Deea Maxer a profitat de vremea frumoasă și a ieșit la plajă, unde și-a etalat formele apetisante într-un costum de culoare albă, din două piese, care i-a pus foarte bine în valoare atuurile fizice.

Deea Maxer, spectacol în costum de baie. Lăudată pentru cum arată

Imaginile cu Deea Maxer în costum de baie au primit aprecierea internauților.

Vedeta a primit mesaje în care este lăudată pentru cum arată: ”Superb”, ”Frumos”, ”Ești superbă”, ”Superbi”, ”O mămică frumoasă”, ”Frumoasă”, ”cea mai frumoasă mămică”, ”Ești frumoasă”, ”sexy mama”, ”Frumusețe”, ”Ce bine arăți”.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

 

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...