FOTO / Deea Maxer, la plajă. Cum au reacționat fanii când au văzut-o

18.07.2020, 11:16
FOTO / Deea Maxer, la plajă. Cum au reacționat fanii când au văzut-o
FOTO / Deea Maxer, la plajă. Cum au reacționat fanii când au văzut-o

Deea Maxer, partenera de viață a muzicianul Dinu Maxr, s-a fotografiat în costum de baie la mare. Reacțiile celor care au văzut-o nu au întârziat să apară.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță. familia se află pe litoralul românesc. Deea Maxer n-a ratat ocazia de a se fotografioa în costum de baie la mare.

În cea mai recentă fotografie pe care vedeta a postat-o pe contul ei de socializare, Deea Maxer apare într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print, care îi scoate în evidență formele voluptuoase.

”Nu vă lăsați înșelați de poza mea ?? Lângă mine am băiatul de 9 ani care vrea cu banana, un soț care vrea umbră, Maysa care cere in apă.
Îi împac imediat pe toți, voiam să vă zic doar că plaja din Jupiter e faină”, a menționat Deea Maxer în dreptul fotografiei postate pe o rețea de socializare.

Ce au comentat fanii când au văzut-o în costum de baie

Apariția Deei Maxer în costum de baie a stârnit o mulțime de reacții în mediul online.

”Deea, care-i secretul? Cum de nu ai rămas cu burtică?”, a întrebat-o o admiratoare.

”Un soț care te bate la cap @dinumaxer “e secretul””, a fost răspunsul artistei.

”Deea, wow”, ”Super poză”, ”Ești frumoasă”, ”Superbă”, ”Frumusețe pură”, ”Ești minunată”, ”Eștio absolut superbă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Îmi place maxim costumul tău de baie, pe lângă faptul că îmi place maxim corpul tău după două nașteri. Arăți wow!”, i-au transmis prietenii virtuali Deei Maxer.

Deea și Dinu Maxer au amânat botezul fiicei lor

Deea Maxer și Dinu Maxer au doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Cei doi artiști urmau să-și creștineze fiica, Maysa, însă au luat decizia de a amâna evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat România.

Deea și Dinu Maxer se contrazic în ceea ce privește evenimentul. Artista ar fi fost mulțumită să o boteze pe Maysa la biserică acum, iar petrecerea de botez să fie organizată la toamnă. Partenerul ei de viață, însă, vrea ca ambele evenimente să aibă loc în același timp.

 

citește și...