FOTO / Deea Maxer, în costum de baie. Sexy printre valuri!

24.08.2021, 12:29
FOTO / Deea Maxer, în costum de baie. Sexy printre valuri!
FOTO / Deea Maxer, în costum de baie. Sexy printre valuri!

Deea Maxer s-a fotografiat în costum de baie, printre valuri. Artista a postat imaginile pe contul său de pe o rețea de socializare. Soția lui Dinu Maxer a făcut furori în rândul internauților cu fotografiile în care apare în costum de baie la malul mării. Cei care o urmăresc în mediul online au complimentat-o pentru cum arată.

În cele trei fotografii de la malul măerii, Deea Maxer apare într-un costum de baie cu imprimeu animal print, din două piese. Artista are un trup cu forme apetisante și atrage atenția oriunde își face apariția. ”Ghici la ce mă uitam ?! ? #eramconcentrată  #vara2021 #varănupleca #aoleuvinetoamna #vinploile #începeșcoala”, a scris Deea Maxer în dreptul fotografiilor.

”La Andreas care se bălăcea și era în valuri. Dinu îmi făcea poze, Maysa dormea în carucior ?… De aceea toate pozele sunt cu capul într o parte”, le-a mărturisit vedeta fanilor săi din mediul online.

Deea Maxer, în costum de baie. Lăudată de fani

Deea Maxer a fost lăudat de fanii săi pentru cum arată în costum de baie.

”Cât ești de naturală și frumoasă! ? Bravo fata, cinste tie că te expui fix așa cum ești, persoana publică fiind totuși!”, ”Ești superbă!”, ”Arăți super!”, ”magnifică”, ”Frumi foc”, ”Ești superbă”, ”Ești minunată”, ”Ce frumos ai slăbit”, ”Sexy”, ”Super abdomen! Arăți super”, i-au transmis admiratorii Deei Maxer.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

 

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...