FOTO. Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Fanii au pus-o la zid: ‘Te-ai desfigurat pe bani’

20.09.2020, 10:28
FOTO. Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Fanii au pus-o la zid: 'Te-ai desfigurat pe bani'
Daniela Gyorfi, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Fanii au pus-o la zid: 'Te-ai desfigurat pe bani'

Daniela Gyorfi a ajuns de nerecunoscut! Artista a fost criticată dur din cauza operațiilor estetice, iar ultima sa poză postată pe Instagram arată cât de mult s-a schimbat.

Cunoscuta interpretă a fost aspru criticată de fanii virtuali. Aceștia susțin că vedeta a exagerat cu intervențiile estetice, iar unii chiar au sfătuit-o să fie mai atentă pe viitor la ce imagini postează pe rețelele de socializare.

Daniela Gyorfi s-a ‘desfigurat’ din cauza operațiilor estetice

Daniela Gyrofi are 51 de ani, dar vrea cu orice preț să arate la fel de bine ca-n tinerețe, așa că de-a lungul timpului a trecut destul de des pe la cabinetul medicului estetician. Ea a recunoscut că a făcut sacrificii mari pentru a avea un trup de invidiat și nu a ascuns niciodată operațiile estetice pe care le-a făcut.

Recent, blondina a reușit să își sperie prietenii virtuali cu ultima fotografie de pe Instagram. Solista a fost pusă la zid că a exagerat destul de mult cu intervențiile la nivelul feței, iar comentariile negative nu au întârziat să apară.

‘Doamne ce ti-ai facut???”, „Sper ca e un filtru”, „Iertare pentru indrazneala de a comenta…dar cred ca la buze e putin cam mult!”, „Am crezut ca e genul de poză unde trebuie să indentifici greșelile”, „Eu nu te-am recunoscut!”, „Ferească Dumnezeu, te-ai desfigurat pe bani ….. Doamne, Iartă-mă ca nu vreau sa fiu rea dar arați precum o vrăjitoare … îți ies in evidență pomeții’, sunt câteva dintre comentariile lăsate la fotografia artistei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Glamour hairstyle by @adi.constantinn ❤ ?Premium Tape-In Hair Extensions: @adi.constantinn @adiconstantinbeautyline

O postare distribuită de DANIELA GYORFI official (@danielagyorfi) pe

Câte intervenții estetice are

Daniela Gyorfi a explicat că prima intervenție estetică pe care și-a făcut-o la fost la nivelul bustului, în urmă cu mulți ani. Ulterior a recurs la botox. Artista a afirmat că obișnuiește să-și pună botox o dată pe an.

„Prima mea ajustare a fost la sâni. Restul, cu botoxul, de acum vreo 15 ani am început să îmi fac odată pe an sau mai puțin, în funcție de substanță, de cât a ținut. Mi-am făcut și umplere de cearcăne acum vreo 4 ani de zile”, mărturisea vedeta.

Ultima intervenție estetică a avut loc în luna iulie. Artista și-a făcut o intervemnție la nivelul mâinilor, pentru a le conferi un aspect mai tânăr.

‘Sunt foarte pregătită. Ceea ce fac foarte mulți oameni și nu spun, eu am bunul simț și spun. Nu este un chin, este absolut ceva normal, dacă ai riduri, există niște tehnici. De exemplu, sprâncenele mi-au căzut la un moment dat, cade arcada. (…) Pe mine pielea mă deranjează. Cred că și de la soare și de la mănuși’, a spus Daniela Gyorfi.

citește și...