FOTO / Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. ”Pe mine deja mă apucă nervii”

07.02.2020, 10:03
FOTO / Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. ”Pe mine deja mă apucă nervii”
FOTO / Câte operații estetice are Daniela Gyorfi. ”Pe mine deja mă apucă nervii”

Cântăreața Daniela Gyorfi a explicat ce operații estetice și-a făcut de-a lungul anilor.

Daniela Gyorfi a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre intervențiile estetice pe care le are. Întrebată câte operații are, artista a declarat:

“Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operaţie la sâni. Mi-am mai făcut o operaţie la nas. Ţi se pare că sunt dependentă de intervenţii? Ia uită-te în jurul nostru. Dacă aş fi operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operaţii, dar îmi fac un botox, mi-am mai făcut buzele – mi le-am mai şi stricat -, mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse…”.

Daniela Gyorfi a mărturisit că regretă apariția sa din revista Playboy, din urmă cu foarte mulți ani.

“Eu am apărut în atâtea ipostaze… Chestia aia cu “Playboy”-ul o regret, pentru că nu mi-a plăcut, apariţia nu a ajutat cu absolut nimic, timp de un an nu am mai avut cântări. Eu am făcut un shooting înainte cu Luana, fotograf pe timpul acela, care era foarte talentată, şi eu am făcut nişte poze foarte frumoase. Pozele alea pe care mi le-au făcut… eu nu mi-am dat seama, nu mi le-au arătat înainte, iar eu n-am specificat nimic de genul ăsta în contract… Dar am avut nişte apariţii care mi-au afectat imaginea – nu că aş fi vrut să am eu imaginea imaculată, că nu mă caracterizează lucrul ăsta. Dar eu pledez pentru a fi o femeie puternică în sensul că trebuie să ai salariul tău, să ai banii tăi, trebuie să ştii ce vrei în viaţă, trebuie să te descurci – ceea ce o învăţ şi pe fiica mea, Maria”, a afirmat ea.

FOTO: Facebook Daniela Gyorfi

citește și...