FOTO / Daniela Crudu, show în lenjerie intimă. Ce reacții au avut cei care au văzut-o!

20.09.2022, 10:51
FOTO / Daniela Crudu, show în lenjerie intimă. Ce reacții au avut cei care au văzut-o!
Daniela Crudu, show în lenjerie intimă

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, și-a încântat urmăriitorii de pe rețelele de socializare cu fotografi în care apare în lenjerie intimă, făcând paradă cu formele sale apetisante. Imagnile au stârnit imediat interesul internauților, care s-au grăbit să îi transmită tot felul de mesaje foste asstente de televiziune.

Daniela Crudu a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, două fotografi în care apare în lenjerie intimă. Într-una dintre imagini, bruneta a pozat așezată pe o scară interioară, în timp ce în cealaltă fotografie în picioare, apare etalându-și bustul voluptuos.

Reacțile internauților au apărut imediat.

Daniela Crudu, show în lenjerie intimă. Lăudată pentru aparițiile sale

Daniela Crudu a fost lăudată de cei care îi urmăresc actvitatea în mediul online.

”Prințesă ești”, ”Ești foarte frumoasă ș dulce”, ”Super”, ”Bună de tot”, ”Ești beton”, ”Sperbă”, Frumoasă femeie”, ”Arăți minunat”, ”Extraordinar de tare”, ”Foarte frumoasă”, ”Ce bucată”, ”Atât de fierbnte”, ”Ești femeie de top”, i-au scris aceștia.

Surorile Crudu  ș-au făcut cont pe OnlyFans

De curând, surorile Crudu, Daniela ș Ana Maria, au decis să își facă cont pe platforma cu conținut pentru adulți OnlyFans. Mai întâi și-a făcut cont Daniela Crudu, iar ulterior sora sa, Ana Maria. Pentru cei care doresc să vadă imagini fierbinți cu sora Danielei Crudu, abonamentul lunar este de 15 dolari.  „Cu OnlyFans-ul merge foarte bine. Am ședințe foto încontinuu. Soțul îmi face pozele, nici nu mai am timp de nimic! Sunt prinsă până peste cap!”, a declarat Ana Maria Crudu pentu click.ro.

 

Daniela Crudu are un tarif mai mare. Abonamentul lunar care trebuie achitat de cei care doresc să o vadă pe focoasă brunetă în ipostaze provocatoare este de 20 de dolari. Daniela a mărturisit, pentru cancan.ro, că nu își dorește să facă content împreeună cu sora sa, ci singură. „Content împreună cu ea nu vreau să fac, că mă vând bine singură și nu vreau să fac cu ea pentru că nu mă simt eu bine. Nu vreau. Îmi place singură”, a spus năbădăoasa brunetă.

 

citește și...