FOTO. Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Imaginile de care nu ar vrea să își amintească

28.11.2020, 14:59
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Imaginile de care nu ar vrea să își amintească
Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Imaginile de care nu ar vrea să își amintească

Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România care nu s-au sfiit că recunoască că au trecut pe la cabinetul medicului estetician. 

Focoasa brunetă a intrat în atenția publicului în urmă cu mai bine de 10 ani. La începuturi, Daniela Crudu era blondă și nu avea silicoane.

Ea și-a făcut apariția prima dată la tv la emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, unde timp de trei ani a ocupat rolul de ‘vecină’.

Daniela Crudu, total schimbată în urmă cu 10 ani

Aparițiile ei sexy de atunci au ajutat-o să fie în atenția tabloidelor. Multă vreme, Daniela Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi din țară, dar și din străinătate.

La vremea respectivă, bruneta încă nu își făcuse atât de multe operații ca și acum. Dacă ar fi să ne uitam înapoi cu 10 ani, Daniela Crudu nu era la fel de suplă ca astăzi, ci avea ‘șunculițe’. În plus, ea nu pierdea nicio ocazie în a-și etala rotunjimile.

Anii au trecut, iar fosta asistentă tv a recurs la tot felul de intervenţii estetice pentru a arăta din ce în ce mai bine. Acum, Daniela este aproape de nerecunoscut și a slăbit foarte mult.

Prima dată a început să își mărească bustul, apoi vedeta a continuat cu mai multe intervenții la nivelul feței, intervenții care au schimbat-o complet.

Daniela Crudu, de nerecunoscut la 31 de ani

Anul acesta a împlinit 31 de ani, dar este total schimbată față de acum un deceniu. Daniela Crudu și-a operat nasul, și-a făcut o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Pentru a-și subția talia, Daniela Crudu a suferit o operație complexă, numită liposculptură.

De asemenea, Cruduța a apelat și la diverse tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, vedeta Antenei 1 a fost nevoită să scoată din buzunar în jur de 25.000 de euro.

‘Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele’, declara Daniela la Antena Stars, în urmă cu mai bine de doi ani.

citește și...