FOTO / Dana Rogoz și-a botezat fetița. Cum a fost la eveniment

30.08.2020, 10:57
FOTO / Dana Rogoz și-a botezat fetița. Cum a fost la eveniment
FOTO / Dana Rogoz și-a botezat fetița. Cum a fost la eveniment

Dana Rogoz și-a botezat fiica în acest weekend. Vedeta a dat publicității imagini de la eveniment.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat anul acesta opt ani de mariaj.

Dana Rogoz și partenerul ei de viață au botezat-o sâmbătă, 29 august 2020, pe fetița lor în vârstă de trei luni, Lia Elena, iar petrecerea a fost una de poveste, într-un cadru natural. Vedeta a dat publicității mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc în aer liber, în județul Giurgiu.


”Azi a fost botezul fetiței noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită și fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult și îți mulțumim că ne-ai ales!”, este mesajul transmis de Dana Rogoz pe contul său de socializare.

De la petrecere n-au lipsit Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan.

”Ce zi frumoasă! Lia Elena a fost astăzi creștinata făcându-și părinții si mai fericiți decât erau. Iar noi, prietenii… ahh, ce petrecere frumoasă! ?”, a comentat Adela Popescu despre botezul fiicei Danei Rogoz.

Dana Rogoz și-a luat casă în Viscri

Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat anul acesta opt ani de mariaj. Actrița a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață și-au făcut cadou o casă în Transilvania, în satul Viscri, zona preferată și de prințul Charles al Martii Britanii.

”Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioadă de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.

În a 194-a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroaba – să ne cunoaștem mai bine vecinii. @ Viscri”, a povestit vedeta în mediul online.

citește și...