Surpriza de care a avut parte Dana Rogoz la maternitate. ”L-a auzit toată strada”

22.05.2020, 11:16
Surpriza de care a avut parte Dana Rogoz la maternitate. ”L-a auzit toată strada”

Actrița Dana Rogoz a avut parte de o surpriză  la maternitate, a doua zi după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Zilele trecute, Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz a născut la o clinică privată din Capitală.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Dana Rogoz nu a putut primi vizite la maternitate. Însă partenerul ei de viață, regizorul Radu Dragomir, și fiul lor, Vlad, i-au făcut o surpriză.

Soțul și fiul au venit la fereastra ei

Dana Rogoz a dezvăluit, pe contul ei de socializare, că soțul ei și fiul lor au venit să o vadă din stradă, în fața geamului de la maternitatea unde Dana Rogoz și fiica ei nou-născută sunt internate.

”Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanță celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând “te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!””, a spus Dana Rogoz în mediul online, unde a postat și două fotografii cu ineditul moment.

Postarea Danei Rogoz a primit numeroase aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cine este Dana Rogoz

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, este o apreciată vedetă din România. Este cunoscută ca actriță și ca prezentatoare de telleviziune. La vârsta de 3 ani, Dana Rogoz a intrat în grupul Minisong, sub conducerea regretatului Ioan Luchian Mihalea. La vârsta de 9 ani, Dana Rogoz juca rolul Abramburicăi în serialul TV ”Abracadabra”, difuzat de TVR. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase seriale de televiziune și a participat la diverse emisiuni. În anul 2007, Dana Rogoz a fost membru al juriului la concursul ”Dansez pentru tine” (”Bailando por un sueño”) din Mexic.

citește și...