FOTO / Cum se menține Inna în formă. ”Niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”

18.05.2022, 17:04
FOTO / Cum se menține Inna în formă. ”Niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”
FOTO / Cum se menține Inna în formă. ”Niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”

Inna, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din țara noastră. Vedeta a explicat cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. ”Niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mărturisit binecunoscuta cântăreață într-un interviu.

Inna este posesoarea unui trup de invidiat, cu forme foarte atrăgătoare. Fiecare apariție a sa este una plină de senzualitate.

Binecunoscuta cântăreața a dezvăluit, pentru revista Viva, ce face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Artista a explicat că nu ține regim și că niciodată nu a fost obsedată de calorii sau de kilograme.

Cum se menține Inna în formă. ”Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație”

”Sunt departe de a fi perfectă, dar am și noroc genetic, am și grijă ce mănânc, să fac sport, mișcare. Folosesc și Photoshop pentru ședințele foto profesionale, puțin programe de editare… Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a detaliat Inna.

”Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul… Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mai spus artista.

citește și...