FOTO / Cum se menține în formă Iulia Albu. ”Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin”

03.10.2022, 10:51
FOTO / Cum se menține în formă Iulia Albu. ”Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin”
Cum se menține în formă Iulia Albu

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 41 de ani, arată foarte bine și are o siluetă de invidiat. Despre cum reușește să se mențină în formă și să arate foarte bine a dat detali vedeta în cadrul unui interviu. ”Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin”, a mărturisit criticul de modă.

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Iulia Albu arată foarte bine, iar aparițiile sale atrag imediat atenția. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună.

Cum se menține în formă Iulia Albu. ”Nu sunt adepta regimurilor”

”Nu am fost niciodată un fan al cifrelor. Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin. Sunt atât de multe lucruri care trebuie trăite, încât nu consider relevante aceste preocupări”, a mărturisit Iulia Albu.

”Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus. Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești”, a adăugat vedeta.

citește și...