FOTO / Cum se menține în formă Camelia Șucu. Are 57 de ani, dar nu-și arată vârsta!

03.12.2022, 11:02
FOTO / Cum se menține în formă Camelia Șucu. Are 57 de ani, dar nu-și arată vârsta!
Cum se menține în formă Camelia Șucu
Camelia Șucu are 57 de ani, dar nu își arată nici pe departe vârsta. Femeia de afaceri este o prezență extrem de elegantă și de rafinată. despre cum se menține în formă a dat aceasta câteva detalii în cadul unui interviu. ”Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea”, a mărtursit afacerista.Camelia Șucu este într-o formă fizică foarte bună la 57 de ani.Femeia de afaceri a dat detalii despre stilul său de viață pentru click.ro.

Cum se menține în formă Camelia Șucu. ”Îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele”

„Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele. Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile”, a detaliat Camelia Șucu pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20. Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!“, a adăugat aceasta.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu

Dan Șucu este un cunosc ut om de afaceri. În ultima perioadă de timp, acesta a fost prezent și la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV. Dan Șucu s-a alăturat celui de-al doilea sezon al emisiunii “Imperiul Leilor”. În plan personal, Dan Șucu este căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Diana Șucu, împreună cu care are doi băieți. Acesta a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu. Acesta a vorbit despre separarea de Dan Șucu într-un interviu pentru life.ro.

”Nu am știut să ne împărtășim problemele unul altuia. Nu a avut nici unul, nici celălalt urechi pentru problemele celuilalt și unul dintre noi s-a trezit că îi este mai bine cu altcineva, iar eu simțeam că ceva este în neregulă, dar nu știam ce să întreb, nu-mi venea să cred și, realmente, nici nu am întrebat: „Ce se întâmplă cu tine?” Sau mai întrebam, dar în momentul când unul dintre parteneri deja pleacă către altcineva, ruptura este destul de gravă. În general, nu zic că nu se pot reînoda lucrurile, dar trebuie să existe o bază ca să se poată face ceva în acest sens. La noi această bază nu a existat, nu am știut să ne-o clădim, acesta fiind unul dintre motivele pentru care relația noastră nu s-a mai putut reface, pe lângă faptul că eu țin foarte mult la loialitate și nu mă refer doar la cea a partenerului meu de viața, ci și a partenerului meu de business”, a declarat Camelia Șucu.

”Din păcate, viețile noastre personale și profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec și din companie. Nu știam nici ce e ăla divorț, dar să renunț și la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor și astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu și nici respect pentru ceea ce a făcut”, a mai spus aceasta.

Camelia Șucu a mărturisit că multe lucruri s-au schimbat după divorț: ”Chiar și faptul că o parte dintre cunoștințe/ prieteni nu mă mai invitau la evenimente de familie, nici măcar nu a contat că el fusese cel care plecase de acasă, ceea ce observ că se întâmplă și azi”.

citește și...