Camelia Șucu, despre divorțul de Dan Șucu. ”Simțeam că ceva este în neregulă, dar nu știam ce să întreb”

27.05.2021, 12:10
Camelia Șucu, despre divorțul de Dan Șucu. ”Simțeam că ceva este în neregulă, dar nu știam ce să întreb”
Camelia Șucu, despre divorțul de Dan Șucu. ”Simțeam că ceva este în neregulă, dar nu știam ce să întreb”

Camelia Șucu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din divorțul de omul de afaceri Dan Șucu.

Dan Șucu este un cunosc ut om de afaceri. În ultima perioadă de timp, acesta a fost prezent și la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV. Dan Șucu, în vârstă de 59 de ani, s-a alăturat celui de-al doilea sezon al emisiunii “Imperiul Leilor”. În plan personal, Dan Șucu este căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Diana Șucu, împreună cu care are doi băieți. Acesta a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu. Acesta a vorbit despree separarea de Dan Șucu într-un interviu pentru life.ro.

”Nu am știut să ne împărtășim problemele unul altuia. Nu a avut nici unul, nici celălalt urechi pentru problemele celuilalt și unul dintre noi s-a trezit că îi este mai bine cu altcineva, iar eu simțeam că ceva este în neregulă, dar nu știam ce să întreb, nu-mi venea să cred și, realmente, nici nu am întrebat: „Ce se întâmplă cu tine?” Sau mai întrebam, dar în momentul când unul dintre parteneri deja pleacă către altcineva, ruptura este destul de gravă. În general, nu zic că nu se pot reînoda lucrurile, dar trebuie să existe o bază ca să se poată face ceva în acest sens. La noi această bază nu a existat, nu am știut să ne-o clădim, acesta fiind unul dintre motivele pentru care relația noastră nu s-a mai putut reface, pe lângă faptul că eu țin foarte mult la loialitate și nu mă refer doar la cea a partenerului meu de viața, ci și a partenerului meu de business”, a declarat Camelia Șucu.

Camelia Șucu, despre divorțul de Dan Șucu. ”Au venit spre mine tot felul de reproșuri”

”Din păcate, viețile noastre personale și profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec și din companie. Nu știam nici ce e ăla divorț, dar să renunț și la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor și astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu și nici respect pentru ceea ce a făcut”, a mai spus aceasta.

Camelia Șucu a mărturisit că multe lucruri s-au schimbat după divorț: ”Chiar și faptul că o parte dintre cunoștințe/ prieteni nu mă mai invitau la evenimente de familie, nici măcar nu a contat că el fusese cel care plecase de acasă, ceea ce observ că se întâmplă și azi”.

”Au venit spre mine tot felul de reproșuri, direct în față sau pe la spate, întrebări de genul: „De ce nu a mai mers?” Ajunsese până și Dan, ca să nu se simtă el vinovat, să îmi atribuie toată vina. Adică tot ceea ce făcuse el încerca să spună mai departe de parcă făcusem eu. După ce am plâns nopți în șir, am tras aer în piept și mi-am spus: „Dacă asta este misiunea mea de acum înainte să fiu divină, atunci sunt divină pe moldovenește ☺️”. Am început să percep totul cu umor așezat și inteligent, cât am putut eu în acea situație, pentru că a fost foarte greu. Nu a fost dureros divorțul, cât a fost dureros să văd ce se întâmplă cu oamenii din jurul meu la care am ținut, pe care îi primisem în casa mea. Ceea ce a culminat cu faptul că am simțit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-și face o altă relație, deși o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie și să își aroge toate drepturile și toate beneficiile a ceea ce construiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă. Ceea ce se întâmplă și acum”, a mai dezvăluit Camelia Șucu.

citește și...