Dan Șucu, la emisiunea ”Imperiul Leilor”, sezonul 2

15.12.2020, 09:58
Dan Șucu, la emisiunea ”Imperiul Leilor”, sezonul 2
Dan Șucu, la emisiunea ”Imperiul Leilor”, sezonul 2

Emisiunea ”Imperiul Leilor” revine la PRO TV cu un nou sezon. A fost anunțat deja primul investitor care se alătură emisiunii.

Primul investitor care se alătură emisiunii ”Imperiul Leilor”, în sezonul 2, este Dan Șucu, creatorul și proprietarul unui important brand românesc de mobilă. Anunțul a fost făcut de postul de televiziune Pro TV„Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post”, a declarat Dan Șucu despre prezenta la emisiunea ”Imperiul Leilor”, de la postul de televiziune Pro TV.


Investitorul spune că singurul sfat pe care-l poate da unui antreprenor la început de drum este să aibă încredere în el. „Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâția ani de afaceri am și capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poți să reușești este foarte puțin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuși”, a mai spus omul de afaceri.

Despre emisiunea ”Imperiul Leilor”

”Imperiul Leilor” este o emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Tinerii antreprenori au șansa să-și prezinte ideile și afacerile în fața unor investitori de calibru. Emisiunea are la bază un format de televiziune produs cu succes în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel. Peste tot, această emisiune a revigorat lumea antreprenoriatului și a transformat visele în realitate.

citește și...