Adevărata relație dintre Adela Popescu și colegul ei de emisiune, Cove. Cum se înțeleg cei doi dincolo de lumina reflectoarelor

30.06.2020, 10:49
Adevărata relație dintre Adela Popescu și colegul ei de emisiune, Cove. Cum se înțeleg cei doi dincolo de lumina reflectoarelor
Adevărata relație dintre Adela Popescu și colegul ei de emisiune, Cove. Cum se înțeleg cei doi dincolo de lumina reflectoarelor

Adela Popescu și Cove formează un cuplu perfect pe micile ecrane, la emisiunea ”Vorbește lumea”, pe care o prezintă împreună la Pro TV.

Adela Popescu a dezvăluit că relația de prietenie dintre ea și colegul ei de prezentare, Cove, pe numele său întreg Gabriel Coveșanu, există și dincolo de lumina reflectoarelor. Familiile celor doi se înțeleg foarte bine și chiar își petrec vacanțele împreună.

”Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie foarte rapidă în studio cu el și asta ne-a ajutat foarte tare. Nu suntem supărăcioși, nu suntem în competiție, fiecare dintre noi a gustat din plăcerea de a fi cunoscuți, așa că reușim să ne completăm foarte bine.

În plus, noi am reușit să legăm și o prietenie în afara platoului, am fost în vacanță cu familile, ieșim toți patru și glumim foarte mult. Așadar, cum ne vedeți în emisiune, suntem mereu”, a declarat Adela Popescu pentru revista Viva.

”În ceea ce privește bucuria de a fi prezentatoare are clar legătură cu relația foarte bună pe care o am cu Gabriel, dar și relația cu echipa. Avem o echipă foarte bine sudată, nimic în emisiune nu este lăsat la voia întâmplării, și asta ne dă siguranța să fim creativi, să glumim”, a adpăugat vedeta.

 

A lipsit de la emisiune din cauza unor probleme de sănătate

Adela Popescu, care a fost externată zilele trecute,  a revenit luni, 29 iunie 2020, alături de Cove, la cârma emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, după ce săptămâna trecută a fost internată în spital.

“Mă durea foarte tare stomacul (…) m-am prezentat la urgență si m-au internat pentru că se pare că am ileită terminală, o inflamație a intestinului”, a explicat Adela Popescu.

Adela Popescu a ținut să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi infectată cu noul coronavirus.

“Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid”, a adăugat vedeta.

“Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ”, mai spunea ea.

Cine este Adela Popescu

Adela Popescu este cunoscută publicului din România ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei ”Numai iubirea”, care s-a bucurat de foarte mare succes. Ulterior, aceasta a jucat în numeroase telenovele. În timp ce filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Vedeta a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu. În prezent, Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

citește și...