Adela Popescu a primit critici după ce s-a fotografiat în costum de baie. Ce i-a spus colegul de emisiune

06.07.2020, 12:08
Adela Popescu a primit critici după ce s-a fotografiat în costum de baie. Ce i-a spus colegul de emisiune
Adela Popescu a primit critici după ce s-a fotografiat în costum de baie. Ce i-a spus colegul de emisiune

Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta a mărturisit de ce a fost luată la rost ulterior, inclusiv de Cove, colegul ei de la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Adela Popescu s-a fotografiat în costum de baie și a postat imaginea pe InstaStory. În imaginea respectivă, Adela Popescu portă un costum de baie dintr-o bucată, colorat și imprimat cu pepeni.

„Soțului meu nu îi plăcea pepenele roșu… până azi”, a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei pe care a făcut-o în baie.

Potrivit protv.ro, la începutul emisiunii „Vorbește Lumea”, Cove a luat-o la rost pe colega lui, afirmând, mai în glumă, mai în serios că nu este normal să se fotografieze în baie, în costum de baie.

„Nu e frumos”, a spus Cove, iar Adela Popescu i-a invitat pe fanii emisiunii pe pagina ei de Instagram să vadă despre ce imagine este vorba.


„Pentru această fotografie am fost bodogănită mai întâi de soț, apoi de Cove și Andreea Caranda: ”Ce e aia să mă pozez din baie”. Eu le-am explicat că oamenii mai merg și în baie”, a comentat Adela Popescu pe Instagram.

Vrea să plece în vacanță doar cu soțul, fără copii

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. Zilele acestea, vedeta le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că își dorește să plece într-o vacanță doar alături de soțul ei, fără copii.

”E prima vară, de când suntem părinți, în care ne gândim serios, ca pe lângă vacanța dedicată copiilor, să plecam și doar noi doi undeva. Undeva unde să îl strig pe Radu “iubitule” și nu “tati”. ? Interesant este că, știind că vor rămâne amândoi copiii acasă cu bunicii, avându-se unul pe altul, nu simt nicio urmă de vinovație. Ba dimpotrivă ?”, a spus Adela Popescu.

”Când aveam doar unul nu concepeam să plecăm fără el, acum, cumva, dacă rămân amândoi acasă nu simt că îi abandonez ?. Pe de altă parte, am avut două zile în Dubai fără copii. A fost o altă energie între noi doi, aia care trebuie să fie între o femeie și un bărbat”, a adăugat ea.

A cunoscut succesul în telenovele

Adela Popescu este cunoscută publicului din România ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. A ajuns în atenția publicului larg prin intermediul telenovelei ”Numai iubirea”, care s-a bucurat de foarte mare succes. Ulterior, aceasta a jucat în numeroase telenovele. În timp ce filma pentru serialul ”Lacrimi de iubire”, și-a înregistrat și primul său album de muzică, intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Vedeta a avut o relație cu actorul Dan Bordeianu.

citește și...