FOTO / Cum se înțelege Maria Iordănescu cu tatăl ei, Anghel Iordănescu. ”Am fost întotdeauna protejata tatălui”

21.11.2022, 10:57
FOTO / Cum se înțelege Maria Iordănescu cu tatăl ei, Anghel Iordănescu. ”Am fost întotdeauna protejata tatălui”
Cum se înțelege Maria Iordănescu cu tatăl ei, Anghel Iordănescu

Maria Iordănescu a acordat un interviu în care a vorbit despre familia sa și a dezvăluit ce relație are cu celebrul său tată, antrenorul de fotbal Anghel Iordănescu. ”Am fost întotdeauna protejata tatălui, dar nici mama nu s-a lăsat mai prejos”, a mărturisit Maria Iordănescu, care este prezentatoare de știri sportive.

Maria Iordănescu este fiica binecunoscutului antrenor de otbal Anghel Iordănescu. Este o tânără supebă, de o frumusețe rară.

Maria Iordănescu este prezentatoarea Focus Sport, de la Prima TV. Aceasta a acordat un interviu pentru revista Unica în care a făcut declarații despre familia sa și despre relația cu tatăl său, Anghel Iordănescu.

Cum se înțelege Maria Iordănescu cu tatăl ei, Anghel Iordănescu. ”Acesta este cel mai mare și frumos dar pe care l-am primit”

”Am fost întotdeauna protejata tatălui, dar nici mama nu s-a lăsat mai prejos. Fiind singura fată în familie și cea mai mică, a fost cumva firesc ca toți să încerce să mă protejeze. Inclusiv frații mei, atunci când mama și tata nu erau acolo să o facă”, a declarat Maria Iordănescu.


Despre calitățile pe care le admiră la părinții săi, Maria Iodănescu a spus: ”Sunt oameni corecți și oameni cu principii solide, dar mai ales oameni cu frica lui Dumnezeu, spirit în care ne-au crescut și pe noi. Pentru mine, acesta este cel mai mare și frumos dar pe care l-am primit de la ei”.

Ce spune Maria Iordănescu despre greutatea numelui pe care îl poartă

Fica antrenorulu Anghel Iordănescu a comentat și despre greutatea numelui pe care îl portă.


”Obișnuiam să las părerile celorlalți să mă afecteze, dar cu timpul am realizat că lumea va vorbi întotdeauna, că oamenii mă vor eticheta și mă vor analiza prin prisma numelui, așa că nu am altceva de făcut decât să las lucrurile să treacă pe lângă mine. (…) Nu-mi place să vorbesc foarte mult despre mine așa că prefer că cei care nu mă cunosc și au ocazia să o facă să mă descopere așa cum sunt, dincolo de numele pe care îl port”, a mărturisit ea.

citește și...