Anca Serea nu va mai prezenta știrile sportive la Prima TV. Ce ofertă a primit soția lui Adi Sînă

06.02.2022, 11:25

Anca Serea nu va mai prezenta știrile sportive la Prima TV. Vedeta ar fi primit deja o altă ofertă pentru un proiect mediatic în cadrul aceluiași trust. Soția lui Adi Sînă a prezentat ştirile sportive de la Prima TV odată cu relansarea Focus, în urmă cu un an. Ce ofertă a primit soția artistului.

Vedeta are o carieră lungă în televiziune, de care este foarte mândră. Bruneta a prezentat ştiri sportive la Prima TV timp de trei ani. Între 2018 şi 2020, a fost la Pro TV, şi, apoi la Măruţă, ca invitat permanent. Înainte de Pro TV, a avut o perioadă la Kanal D, la Teo Show.

Buletinul sportiv de la Focus 18, de sâmbătă și duminică, a avut-o drept gazdă pe partenera lui Adrian Sînă. Aceasta nu va mai prezenta această rubrică, aceasta urmând să fie inclusă într-un nou proiect. Colaborarea pe care Anca Serea o avea s-a încheiat, așa că vedeta a primit o altă propunere, aceea de a prezenta emisiunea „Supernanny” (Superdădaca).

Anca Serea nu va mai prezenta știrile sportive la Prima TV

Jurnalele de sport din weekend au fost preluate la prezentare de Maria Iordănescu şi Marina Niţoiu, care sunt la pupitrul ştirilor şi în timpul săptămânii.

„Mă bucur că am șansa de a lucra într-un domeniu care mi-a plăcut dintotdeauna. Am simțit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinată de tot ce ține de munca în redacție, nu doar de pupitrul știrilor și îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport”, a afirmat Anca Serea la debutul său ca gazdă a știrilor din sport la Prima TV.

Potrivit  Pagina de media, Anca Serea nu a precizat dacă a acceptat sau nu propunerea de a prezenta emisiunea „Supernanny” la Prima TV.

Anca Serea este mamă a șase copii

La 41 de ani, Anca Serea este mamă a șase copii. Doi copii sunt proveniți din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher, iar patru dintre aceștia sunt cu Adi Sînă.

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea, pe blogul său.

 

citește și...