Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, despre greutatea numelui pe care îl poartă. ”Lumea e rea și judecă”

07.07.2021, 16:04
Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, despre greutatea numelui pe care îl poartă. ”Lumea e rea și judecă”
Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, despre greutatea numelui pe care îl poartă. ”Lumea e rea și judecă”

Diana Enache este fiica  binecunoscutului cântăreț Adrian Enache. Aceasta calcă pe urmele tatălui său din punct de vedere al carierei. Tânăra a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre greutatea numelui de familie pe care îl poartă. Diana Enache a afirmat că nu este deloc ușor să fie fiica unei persoane cunoscute.

Diana Enache a fost prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena Stars.

Printre altele, Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a comentat și despre cât de dificil este să aibă un nume de familie atât de cunoscut.

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, despre greutatea numelui pe care îl poartă. ”E greu cu copiii care vin din familii cunoscute”

Diana Enache a mărturisit că de multe ori lumea a catalogat-o ca fiica lui Adrian Enache, afirmând că este promovată de acesta, nu pe baza talentului ei.

”Să știi că mi-e greu cu eticheta asta, e greu cu copiii care vin din familii cunoscute, lumea e rea și judecă”, a declarat Diana Enache, potrivit spynews.ro.

Diana Enache, despre relația cu tatăl ei, Adrian Enache. ”Semăn foarte mult cu el”

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.Diana Enache a dezvăluit în ce relații este cu celebrul său tată. ”Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel”, a afirmat ea.

”Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul”, a completat Diana Enache.

 

citește și...