FOTO / Cum s-a fotografiat Oana Radu în cabina de probă. Ce i-a fost dat să audă!

15.04.2022, 10:41
FOTO / Cum s-a fotografiat Oana Radu în cabina de probă. Ce i-a fost dat să audă!
FOTO / Cum s-a fotografiat Oana Radu în cabina de probă. Ce i-a fost dat să audă!

Cântăreața Oana Radu, în vârstă de 28 de ani, s-a fotografiat într-o cabină de probă. Îmbrăcată într-o rochie mulată, de culoare gri, artista a pozat astfel încât să își pună cât mai bine în valoare formele mai mult decât apetisante. Comentariile internauților au apărut imediat ce vedeta a postat imaginile pe contul său de pe o rețea de socializare.

Îmbrăcată într-o rochie de culoare gri, mulată, oana Radu și-a făcut mai multe selfie-uri într-o cabină de probă. Cântăreața a pozart provocator, încercând să-și pună în valoare atuurile fizice.

”Încerc să fiu sexy în cabina de probă”, a notat Oana Radu în dreptul fotografiilor pe care le-a postat în mediul online.

Cum s-a fotografiat Oana Radu în cabina de probă. A primit numeroase mesaje de la internauți

Postarea Oanei Radu a atras numeroase comentarii din partea internauților.

”Dar nu ești deloc sexy deloc….🙈….mai bine rămâneai grasă, erai tare faină așa”, ”Ești sexy, scumpo”, ”Arăți fabulos”, ”Atât de drăguță” ”Dar de ce te-ai îmbrăcat cu perna”, ”Frumoasă”, ”Ești faină”, ”Iar s-a îngrășat, o lună slabă, o lună grasă”, ”te-ai îngrășat”, ”Este totul ok dacă tu te simți confortabil”, ”Dă corsetul jos de pe tine că se vede…”, ”Esti foarte sexy”, ”Foarte sexy, frumoasă, talentată”, ”Îmi place fundul duduliu”, ”belea mai ești”, ”Se vede forma lenjeriei intime”, ”Adorabilă”, ”Arăți bine”, ”Ești superbă”, ”Telefonul plastic, tu plastic”, ”Încerci, nu? Că nici nu ești, nu ți-a ieșit de loc”, ”Ce fund ai”, ”Frumoasă”, i-au transmis ianei radu cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Oana Radu este căsătorită cu Cătălin Dobrescu

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.  Oana Radu a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a răspuns cântăreața.

În anul 2019, Oana Radu a suferit enorm după ce și-a pierdut fostul iubit. Bărbatul a fost incendiat pe stradă și s-a chinuit 3 săptămâni pe un pat de spital, din cauza arsurilor foarte grave. Prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Oana Radu a făcut mărturisiri sfâșietoare despre moartea lui Alin.

”Moartea lui Alin pentru mine este un capitol pe care nu am să-l uit niciodată. Nimeni n-o să știe niciodată de câte ori am fost la el la mormânt, singură, pentru că nu o să mă pozez și nu o să postez pe Facebook, cum probabil se așteaptă lumea să fac. Nu sunt genul de persoană care să jelească în public sau să jelesc la înmormântări, pentru că nu asta înseamnă durerea. Sunt sigură că Alin este împăcat cu tot ceea ce eu fac, pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă. Îți jur. La asta se așteptau”, a spus Oana Radu.

citește și...