FOTO / Cum s-a fotografiat Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni. Apariție spectaculoasă în vacanță!

26.01.2022, 14:06
FOTO / Cum s-a fotografiat Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni. Apariție spectaculoasă în vacanță!
FOTO / Cum s-a fotografat Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni. Apariție spectaculoasă în vacanță!

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a făcut publică o fotografie din timpul vacanței pe care a petrecut-o în Thailanda. Vedeta, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, a pozat la malul mării, acoperită doar de o frunză imensă. Internauții au reacționat imediat la vederea imaginii respective.

Laura Cosoi a petrecut o vacanță în Thailanda, alături de familia sa. vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil, o fetiță.

Însărcinată în cinci luni, actrița a pozat pe plajă, acoperită doar de o frunză imensă. ”Ma simt in cea mai buna forma in care as putea fi ?#pregnancy #5monthsold #babygirl #40yearsold #blessed”, a notat vedeta în dreptul fotografiei.

Cum s-a fotografiat Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni. Complimentată de fani

Imaginea postată de Laura Cosoi a fost foarte apreciată de fanii acesteia.

Vedeta a primit numeroase mesaje: ”Superbă”, ”Superb toty peisajul”, ”Mai este timp destul pentru inca 1..2 sarcini poate iese pâna la urma si un flăcău”, ”Pur și simplu….minunată!!”, ”Ce frumos!”, ”Femeie&mama superbă”, ”Parca joci in LAGUNA ALBASTRA! Frumusețe”, ”Radiezi de fericire! Si se simte bucuria in orice foto”, ”Cat ești de frumoasa!și ce energie emani!”, ”Ești o frumoasă”.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind încărcinată cu cel de-al treilea copil.

Laura Cosoi a făcut declarații, într-un interviu pentru publicația Formula AS, despre soțul ei, Cosmin Curticăpean. ”Cosmin are atât de multe virtuți! Însă mai presus de toate sunt două, ambele la fel de puternice: credința lui în Dumnezeu și felul în care își prețuiește familia. Cosmin e un om foarte credincios, se roagă în fiecare seară… Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre: că avem în comun iubirea de Dumnezeu. Ceea ce, firește, ne-a apropiat la nivel profund, sufletește și spiri­tual. Apoi, pe lumea asta, pentru Cosmin nu există ceva mai presus de noi, familia lui!”, a spus vedeta despre partenerul ei de viață.

citește și...