FOTO / Cum s-a afișat Adelina Pestrițu în vacanță. Apariția care a atras o mulțime de comentarii

11.01.2021, 09:41
FOTO / Cum s-a afișat Adelina Pestrițu în vacanță. Apariția care a atras o mulțime de comentarii
FOTO / Cum s-a afișat Adelina Pestrițu în vacanță. Apariția care a atras o mulțime de comentarii

Adelina Pestițu se află în vacanță în Insulele Maldive. Una dintre aparițiile ei la plajă a stârnit numeroase comentarii în mediul online.

Adelina Pestrițu se relaxează în compania soțului ei, Virgil Șteblea, în Insulele Maldive. Vedeta a postat pe contul ei de socializare numeroase imagini din vacanța în destinația exotică.

Una dintre ipostazele în care s-a fotografiat bruneta a stârnit un val de comentarii în mediul online.

Cum s-a afișat Adelina Pestrițu în vacanță. Reacțiile celor care au văzut-o

Adelina Pestrițu apare, în câteva fotografii de vacanță, într-o costumație de culoare roz, accesorizată cu o pereche de botine de culoare albă.

Apariția vedetei nu a trecut neobservată, internauții trimițându-i numeroase mesaje.

”Prea frumoasă”, ”Super tare. nemachiată… ești o dulceață”, ”E frumos să fii slab, dar când devii anorexic e deja prea mult, în rest ești foarte frumoasă”, ”Să mă ierți că îți spun, dar în pozele astea zici că ești fata de la pagina 5”, ”Ce copilă ești la față fără machiaj”, ”Prea multe oase”, ”Pune mâna și mănâncă”, ”În ghete…”, ”Frumoasă”, ”Super tare”, ”Ești o frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Adelina Pestrițu le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

 

Ce a spus Adelina Pestrițu despre revenirea în televiziune

Adelina Pestrițu a vorbit de curând despre eventualitatea de a reveni în televiziune. Aceasta a afirmat că a primit numeroase oferte.

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV. Adelina Pestrițu a prezentat, alături de Mădălin Ionescu, o emisiune la postul de televiziune Kanal D. În anul 2016, vedeta a pus capăt colaborării cu postul de televiziune.

Aceasta a făcut declarații despre revenirea în televiziune pentru okmagazine.ro. Bruneta a afirmat că a primit numeroase oferte în acest sens.

”Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a declarat Adelina Pestrițu.

 

citește și...