FOTO / Cum mai arată Simona Sensual. Pe vremuri făcea furori cu aparițiile provocatoare!

22.09.2021, 14:08
FOTO / Cum mai arată Simona Sensual. Pe vremuri făcea furori cu aparițiile provocatoare!
FOTO / Cum mai arată Simona Sensual. Pe vremuri făcea furori cu aparițiile provocatoare!

Simona Sensual, pe numele său real Simona Cristina Suhoi, era, cu ani în urmă, o prezență obișnuită la emisiunile TV și în presă, unde făcea furori cu aparițiile saale care mai de care mai provocatoare. Astăpzi, la vrsta de 38 de ani, Simona Sensual, a dispărut din lumina reflectoarelor și este total schimbată față de cum era cu ani în urmă.

În urmă cu ani, Simona Sensual era cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, dar și pentru relația tumultuoasă, presărată cu scandaluri, pe care a avut-o cu interlopul Nicu Maharu.

Ieșită din lumina reflectoarelor, Simona Sensual esta astăzi total schimbată față de cum era pe vremuri.

Cum mai arată Simona Sensual.  Năbădăioasa blondă e acum o brunetă focoasă

De când nu mai este în atenția publicului, Simnona Sensual și-a văzut liniștită de viața sa. A luat-o pe calea credinței și s-a ocupat de afaceri.

Chiar și din punct de vedere fizic, Simona Sensual a trecut prin transformări. A renunțat la pletele blonde și a optat să se vopsească brunetă.

Ce spunea Smona Sensual despre activitățile ei

Anul trecut, Simona Sensual vorbea despre activitățile sale și despre proiectele pe care le avea în plan. „O să încep să fac niște interviuri pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești”, a declarat Simona Sensual la postul de televiziune Antena Stars.

„Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. (…) În tinerețe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să țin un echilibru. Nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie”, mai spunea aceasta.

citește și...