Bursucu a slăbit 16 kilograme. Care este dieta lui

19.10.2020, 10:46
Bursucu a slăbit 16 kilograme. Care este dieta lui
Bursucu a slăbit 16 kilograme. Care este dieta lui

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a reușit să scape de kilogramele în plus. Acesta a dat jos 16 kilograme.

Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care o moderează alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D.

Bursucu a trecut printr-o transformare de look, acesta reușind să slăbească 16 kilograme. Despre dieta lui a oferit acesta detalii în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

”Vă spun un secret: faci gaură în lingură şi tai dinţii de la furculiţă. Într-un registru mai serios, alerg zilnic câte 5-7 kilometri şi am un regim alimentar controlat. Dimineaţă mănânc un iaurt, la prânz o supă crema de legume sau o friptură cu salată, şi seara salată sau ceva foarte slab caloric. Nu mă înţeleg bine cu peştele, dar am început să-l mai combin cu nişte legume. Porţiile de mâncare sunt foarte mici. Am renunţat la fast food, dacă îmi este poftă, “scap” o dată pe lună”, a explicat Bursucu.

Trei lucruri pe care lumea nu le știe despre Bursucu

În cadrul aceluiași interviu, Bursucu a dezvăluit și câteva amănunte mai puțin cunoscute despre el. Acesta este pasionat de pian, este microbist înfocat și are o adevărată colecțioe de pantofi sport.

”Oamenii nu ştiu că sunt pasionat de pian, îmi place să cânt şi iau cursuri. Îmi place să mă uit la fotbal, de fapt asta mi-am dorit să fiu în viaţă, fotbalist, şi sunt suporter FCSB. Şi o altă mare pasiune sunt pantofii sport, am peste 70 de perechi”, a mărturisit Bursucu.

Cine i-a pus porecla Bursucu

Bursucu a dezvăluit și cum s-a ales cu acest apelativ.

”Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu”, a dezvăluit el.

citește și...